ima plemeniti razlog

Prva ljubav Kevina Costnera: Ovime se bavio i prije nego je postao filmska zvijezda

22.10.2024 u 17:03

Bionic
Reading

S bendom Roving Boy, Kevin Costner objavio je jedan album koji je postigao solidan uspjeh, no s vremenom je njegova glazbena karijera gurnuta u drugi plan, zbog one filmske. No cijelo vrijeme je ostao uz svoju prvu ljubav

Sa svojim bendom Kevin Costner & Modern West snimio je pjesmu 'Find Your Way' kako bi pomogao ljudima koji su pogođeni nedavnim uraganima u Americi.

'Objavili smo našu prvu pjesmu nakon više od 4 godine kako bismo podržali one koji su stradali u uraganima Helene i Milton. Kroz život sam prošao kroz mračna razdoblja u kojima sam se držao stihova pjesama koji su mi pomogli. Nadam se da 'Find Your Way' pruža takvu vrstu utočišta za svakoga tko pati i gubi nadu', napisao je glumac na Instagramu.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

U objavi je naglasio da novac od objave pjesme ide organizaciji Hope Force International koja pomaže stradalima od uragana. 'Nadam se da vam ovo nešto znači i da ćete razmisliti o tome da kupite pjesmu kako biste pomgli žrtvama ovih strašnih uragana', poručio je na kraju objave.

Mnogima se svidjela Costnerova gesta. 'Hvala vam, ova pjesma je tako dobra', 'Što god pjevate je izvanredno. Hvala na vašoj gesti i vašem sjajnom bendu', 'Kakav lijep način pomoći onima kojima je to potrebno. Trebamo više takvih ljudi punih ljubavi na ovom svijetu. Hvala za sve što činite', pišu mu obožavatelji.

MODNO USKLAĐENI

Kevin Costner nije skrivao ponos: U Cannesu pozirao sa sinom, novom glumačkom zvijezdom

Pogledaj galeriju