Šokatno priznanje

Kevin Costner otvoreno progovorio o velikoj boli: 'Htio sam plakati, ali svi su gledali, pa nisam'

30.06.2024 u 09:15

Bionic
Reading

U novom intervjuu za naslovnicu magazina People dobitnik Oscara i redatelj filma 'Horizon' otvoreno je progovorio o tome kako se nosio s bolnim bubrežnim kamencima tijekom snimanja filma 'Hidden Figures' 2016. godine

Kevin Costner možda ima Oscara i brojna priznanja tijekom bogate 40-godišnje holivudske karijere, ali postoji jedna stvarna izvedba koju je tako dobro odglumio da gotovo nitko nije primijetio.

U filmu Hidden Figures iz 2016., istinitoj priči o tri briljantne crne žene koje su doprinijele svemirskoj utrci 1960-ih, Costner se uspio snaći u ulozi NASA-inog velikana Ala Harrisona - no ispalo je da je bio bolestan tijekom većeg dijela snimanja te je trpio velike bolove.

  • +2
Kevin Costner Izvor: EFE / Autor: ANDRE PAIN / POOL

'Nikada nisam radio pijan na setu. Nikad nisam radio napušen na setu, ali bio sam na morfiju posljednja dva tjedna dok sam radio na filmu Hidden Figures', otvoreno je rekao Costner, koji se nalazi na naslovnici magazina People.

Tijekom snimanja dobio je bubrežne kamence. 'Deset dana sam radio pod infuzijom. Ni sam ne znam kako. Oko tri dana sam bio normalan, a onda mi se nešto dogodilo,' ispričao je. Costner, poznat po nepokolebljivoj radnoj etici, nikada nije propustio nijedan dan s posla, ali kako kaže: 'Sjedio sam u svojoj prikolici s infuzijom morfija u ruci.'

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Ubrzo je, kako otkriva, morao nositi duge rukave na setu snimanja filma ne bi li sakrio modricu od infuzije. 'Na kraju sam morao', prisjeća se, priznajući da je to iskustvo bilo prilično bolno. 'Htio sam plakati, ali svi su gledali, pa nisam,' dodaje.

Ipak, Costner, čiji epski film 'Western Horizon: American saga' počinje s prikazivanjem ovaj vikend, također ima lijepa sjećanja na snimanje. Volio je ponovno surađivati ​​s Octavijom Spencer, s kojom je glumio u drami iz 2014. Black or White. Isto tako, Costner redatelja redatelju filma Hidden Figures, Theodorea Melfija smatra idealnim suradnikom. 'Bila je to magija', zaključuje.

  • +2
Kevin Costner s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia