godi joj život u dalmaciji

Raquel Mauri u skupocjenim krpicama pozira na ulicama Splita, Rakitić je odmah reagirao

07.10.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Obitelj Rakitić se potpuno udomaćila u Splitu gdje su stigli sredinom srpnja kad je nogometaš službeno predstavljen kao novi igrač Hajduka. Prema njegovom svjedočanstvu, jedna od presudnih u njegovoj odluci da potpiše za taj nogometni bila je njegova supruga Raquel Mauri

Sudeći prema dosadašnjim fotografijama, koje Raquel Mauri pokazuje na društvenim mrežama, vidimo da itekako gušta u dalmatinskoj klimi i ljepotama. Njezinom andalužanskom temperamentu dobro je 'sjeo' temperamentni grad u kojem su ona i Ivan Rakitić sad svili gnijezdo sa svojim djevojčicama Altehom i Adarom.

Rekla je da obožava Sevillu i živjeti ondje radi klime i da nikad ne želi napustiti taj grad, ali ako je život odvede negdje drugdje, OK, to je njezin moj grad i zemlja. Inače, supružnici posjeduju vikendicu u Nečujmu na Šolti, pa osim Seville, Split i okolica postaju njihova rezidencija.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Uvijek se trudi biti stajliš

Iz Splita se često 'javlja', a u najnovijoj objavi ju se može vidjeti u zanimljivoj modnoj kombinaciji s Louis Vuitton torbicom prebačenoj preko ramena. U svojoj garderobi ima torbice i drugih slavnih modnih kuća, poput Saint Laurenta. Ovog puta je po splitskom kvartu prošetala u sivom odijelu, a inače voli nositi haljine i jarke boje kao i trendi komade koje prilagodi svom stilu. Naravno, nove fotografije su očarale njezinog supruga koji je odmah komentirao objavu uz nekoliko 'srčeka'.

Raquel su, čini se, dobro prihvatile i druge supruge hajdukovih igrača. Nakon što je Ivan Rakitić zabio prvijenac u dresu Hajduka, Iris Livaja, supruga Marka Livaje, objavila je fotografiju ekrana na stadionu i na njoj označila Raquel.

FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zasluženi odmor na Jadranu: Ivan Rakitić s obitelji uživa u morskim radostima

Pogledaj galeriju