atraktivna andalužanka

Udomaćila se: Rakitićeva supruga gušta u Splitu, reagirala i Iris Livaja

24.09.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Sunčano vrijeme mami na boravak na otvorenom, a Raquel Mauri uživa kraj mora u gradu kojeg polako može nazvati 'svojim'. Supruga novopečenog hajdukovca Ivana Rakitića voli pokazati kako provodi dane

I dok je njezin suprug Ivan Rakitić zautet klupskim obvezama, Raquel Mauri sama se uputila na upoznavanje i istraživanje Splita.

Sudeći prema fotografijama s kojima se pohvalila na Instagramu, svidjelo joj se 'učiniti đir' pored milijunskih jahti privezanih uz obalu gdje je rado pozirala u svijetlo plavoj majici i trapericama sa skupocjenom torbicom i natikačama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Lavina pozitivnih reakcija

Mnogi su izrazili svoje divljenje viđenim, a prva je reagirala splitska WAGS-ica, Iris Livaja. Supruga Marka Livaje u komentar je stavila emoji vatrice te crveno srce. Raquel je dobila i kompliment sa službene stranice obitelji Rakitić uz poruku: 'Split ti odlično pristaje'.

Rakitićeva i Raquelina ljubavna priča i više je no dobro poznata. Upoznali su se u kafiću u Sevilli, kada je Rakitić počeo igrati za istoimeni klub, a Raquel tada radila u hotelskom baru. Trebalo je sedam mjeseci da se spoje, a u kolovozu su proslavili 13 godina ljubavi.

FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zasluženi odmor na Jadranu: Ivan Rakitić s obitelji uživa u morskim radostima

Pogledaj galeriju