SLAVE PRINC I PRINCEZA

Razlog za veselje: Još jedna sretna vijest stiže sa švedskog dvora

02.09.2024 u 19:39

Bionic
Reading

Švedski kraljevski par princ Carl Philip i njegova supruga, princeza Sofia, ponovno će postati roditelji i to četvrti put

Švedska kraljevska obitelj ima razloga za veselje, jer u ovu europsku kraljevsku kuću stiže prinova.

Princ Carl Philip, brat buduće švedske kraljice, prijestolonasljednice princeze Victorije, i njegova supruga Sofia, ponovno će postati roditelji.

Omiljeni članovi kraljevske obitelji slave jer ima stiže još jedna beba, a sretnu vijest objavila je palača! Supruga princa Carla Philipa je dobro, a dijete bi trebalo roditi u veljači 2025., navodi se u priopćenju palače koje je danas podijeljeno na Instagram računu kraljevske obitelji.

Par koji se vjenčao 2015. već ima tri sina, sedmogodišnjeg princa Alexandera, petogodišnjeg princa Gabriela i dvogodišnjeg princa Juliana.

Švedska krunska princeza Victoria i princeza Sofia Izvor: Ostale fotografije / Autor: Heiko Junge / imago stock&people / Profimedia, Cornelius Poppe / AFP / Profimedia, canva

Carl Philip, 45, jedini je sin i drugo dijete švedskog kralja Carla XVI. Gustava i kraljice Silvije. Njegova starija sestra princeza Victoria (47) nasljednica je švedskog prijestolja, a on je trenutno četvrti u liniji nasljeđivanja.

U izjavi koju je podijelila kraljevska palača stoji: 'Princ Carl Philip i princeza Sofia imaju veliko zadovoljstvo objaviti da princeza očekuje četvrto dijete'.

Izjava je podijeljena uz slatku fotografiju para, s Carlom Philipom koji se smiješi u kameru, dok je njegova supruga naslonila glavu na njegovo lice. Tijekom vikenda, par je nazočio vjenčanju princeze Märthe Louise od Norveške i šamana Dureka Verretta.

Sofia je bila oličenje elegancije u širokoj svilenoj haljini dugih rukava s istaknutim strukom švedske modne dizajnerice Lilli Jahilo. Svijetla, topla boja haljine i dugi rukavi bili su prikladan izbor za prohladan ljetni dan u norveškom gradu Geirangeru gdje su prosječne temperature iznosile samo 14 Celzijevih. Sofia je viđena kako nosi pahuljasti bijeli džemper ispod ruke na ceremoniji vjenčanja.

Živopisnu haljinu uparila je s parom nude salonki s platformom Gianvita Rossija i blijedozlatnim Susan Szatmary Port Doré clutchem.

Princeza Sofia bila je među 350 uzvanika i uzvanica na vjenčanju norveške princeze Märthe Louise (52) i Dureka Verretta (49), koji tvrdi da je šaman šeste generacije iz Kalifornije.

Märtha Louise i princeza Sofia već su godinama dobre prijateljice zahvaljujući bliskom odnosu između švedske i norveške kraljevske kuće. Inače, ovo je još jedna lijepa vijest za švedsku kraljevsku obitelj ovoga ljeta. Kako se već pisalo, u lipnju se u domovinu s obitelji vratila i švedska princeza Madeleine, sestra Carl Philipa i Victorije.

Princeza Madeleine, najmlađe dijete švedskog kralja i kraljice, godinama je živjela u SAD-u sa suprugom Christopherom O'Neillom i njihovo troje djece no odlučila je vratiti se u Švedsku.