elitno druženje

Julia Roberts sa suprugom na tribinama: U braku su 22 godine, ali ovakvi prizori su rijetkost

14.07.2024 u 16:34

  • +4

Julia Roberts i suprug Danny Moder

Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Julia Roberts i njezin suprug Daniel Moder pridružili su se Kate Middleton, princezi Charlotte i ostalim popularnim glumcima i javnim ličnostima koji imaju čast i priliku uživati u finalu Wimbledona

Iako Julia Roberts i njezin suprug Daniel Moder nemaju često običaj zajedno obilaziti premijere i gala događaja, finalu Đokovića i Alcaraza na Wimbledonu nisu mogli odoljeti. Popularan je par dobio i ekskluzivna sjedala, a smjestio se u najistaknutije društvo ovogodišnjeg finala.

Lijepa je glumica blistala pokraj svog supruga, a za teniski meč odjenula je kombinaciju inspiriranu tenisom. Riječ je o bijeloj mini haljinici brenda Gucci koja modelom nalikuje odjeći kakvu nose tenisačice.

S obzirom na sunčano vrijeme, Roberts je svoj look upotpunila crnim sunčanim naočalama.

STVAR PRESTIŽA

Nema tko se nije pojavio na Wimbledonu: U kraljevskoj loži Tom Cruise, Julia Roberts, Pierce Brosnan...

Pogledaj galeriju

S kim se Julia Roberts i Benedict Cumberbatch druže na Wimbledonu?

Iako se još ne zna za koga navijaju, Julia Roberts i njezin suprug Daniel Moder smjestili su se u kraljevskoj loži tik iza Kate Middleton i njezine kćeri Charlotte koje su prošle godine navijale za najuspješnijeg španjolskog tenisača. Popularna glumica i njezin suprug na ovaj su način pružili podršku princezi Kate Middleton kojoj je ovo drugo pojavljivanje u javnosti otkako je uožujku objavila da boluje od karcinoma.

Uz njih su još i popularni glumci Tom Cruise i Benedict Cumberbatch te dramaturginja Sophie Hunter.

Inače, Julia Roberts i snimatelj Daniel Moder u braku su od 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Meksikanac', gdje je Moder radio kao snimatelj. Zajedno imaju troje djece: blizance Hazel i Phinnaeusa te sina Henryja. Julia i Daniel poznati su po tome što svoj privatni život drže podalje od medijske pažnje uživajući u obiteljskom životu, tako da je ovaj izlazak velika iznimka i rijetkost.

uručit će pehar

Kate Middleton stigla na Wimbledon! Društvo joj pravi preslatka kćerkica

Pogledaj galeriju