MEghan Markle čeka

Romantični princ Harry sprema se zaprositi svoju djevojku na njezin rođendan

19.07.2017 u 17:06

Bionic
Reading

U vezi su već trinaest mjeseci i misle poprilično ozbiljno. Zaljubljeni princ Harry i kanadska glumica Meghan Markle već planiraju zajednički život, a prije svega toga moraju obaviti jednu važnu stvar - princ mora zaprositi svoju djevojku. Britanski prijestolonasljednik navodno želi da njihovo vjenčanje, za razliku od onog kakvog su imali njegovi prethodnici, bude tajno i daleko od očiju javnosti

Iako u svojim dvadesetima, kada je bio poznat po razuzdanim provodima diljem svijeta, ni na pameti mu vjerojatno nije bilo da se skrasi, no sa pune 32. godine princ Harry je shvatio da su neke druge stvari važnije u životu.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Peti po redu za prijestolje, živio je pomalo poput Petra Pana, ne želeći odrasti, što je nedavno i otkrio u intervjuu za britanski Mail. 'Puno sam godina proveo zabavljajući se i jednostavno nisam želio odrasti.'

Ipak, sve veća zaduženja, ali i čast da osnuje udrugu za pomoć djeci koja su oboljela od AIDS-a, pomogle su mu da napravi pozitivni pomak u svom životu.

A uz sve to, prije 13 mjeseci upoznao je ljubav svog života - kanadsku glumicu Meghan Markle, zbog koje je poželio uploviti i u bračnu luku. Ipak, iako je njihova ljubav počela kao iz bajke, nije sve bilo na njihovoj strani, ponajviše zbog toga što Meghan, zbog uloge u seriji 'Suits' često mora boraviti u Torontu.

Ipak, sudeći po izjavama bliskih prijatelja, već odavno planiraju zajedničku budućnost, a princ Harry navodno već naveliko razmišlja o prosidbi, a s Meghan je već, kažu, pričao i o vjenčanju. Iako bi se mogli, baš poput brata mu princa Williama i Kate Middleton, bračne zavjete izmijeniti u Westminster Abbeyju, pa da njihovu intimu gledaju milijuni znatiželjnika diljem svijeta, Harry je više zainteresiran za tajno vjenčanje daleko od sviju.

Ipak, prije samog vjenčanja, princ Harry treba kleknuti ispred svoje djevojke, izvaditi prsten i postaviti pravo pitanje, a to bi se, kažu upućeni, moglo dogoditi već 4. kolovoza, kada Meghan Markle slavi 36. rođendan.

Iako mu je posljednjih 20 godina mjesec kolovoz asocijacija na mjesec kada je izgubio svoju voljenu majku, nada se kako bi zarukama napokon mogao barem donekle umanjiti svoju bol i tugu.