Rijetko ga vidimo

Romantika na Ibizi: Lana Jurčević objavila fotografiju partnera, a pali su i poljupci

14.06.2024 u 08:43

Bionic
Reading

Pjevačica i poduzetnica prije nekoliko dana se pohvalila da je otputovala na Ibizu te otkrila da joj društvo pravi Kristina Zubac, supruga NBA košarkaša Ivice Zupca. U daleke krajeve s njom su otputovali i njezini najmiliji - partner Filip Kratofil i njihova djevojčica Mayla Lily, koju je Lana Jurčević rodila u studenom prošle godine

Lana Jurčević je na prvom zajedničkom putovanju s obitelji. Pjevačica i njezin životni te poslovni partner izabrali su Balearske otoke, točnije Ibizu, gdje će pjevačica i poduzetnica napuniti baterije za novo poglavlje u karijeri.

Fanovima se ponovno javila i to fotografijama punim nježnosti i romantike, na kojima se vidi da uživa sa svojim Filipom. Pozirali su zagrljeni, a uslijedio je i poljubac. 'Sočne usne', napisala je pjevačica uz objavu na kojoj je zablistala u crnoj kombinaciji, a njezin partner se za tu prigodu odlučio odjenuti u svjetlije tonove.

Podsjetimo, pjevačica i njezin odabranik zajedno su od 2017. godine, no pjevačica privatni život voli držati podalje od znatiželjnih pogleda javnosti pa nije puno govorila o svojoj vezi. Poznato je to da je Filip osoba s kojom Lana, kako je izjavila ranije, 'dijeli vrlo slične vrijednosti i ciljeve'. Rekla je da 'ako bi se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida'.

No ponekad ga pokaže na društvenim mrežama. Inače, Filip je od 2018. direktor Lanine tvrtke La Piel i zadužen je za financijski dio posla, a pjevačica za onaj kreativni.

USKLADILA JE SVE

Dobitna kombinacija: Lana Jurčević istaknula liniju u cvjetnoj haljini

Pogledaj galeriju

Nedavno su obznanili da su na ruke tetovirali ime njihove djevojčice. 'Njeno ime našlo je put do nje, njeno ime imalo je značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to 'slučajnosti' i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli... Ali očito joj je to ime bilo suđeno', napisala je tada.