u prvom planu trbuh

S vrlo šik detaljem: Izabel Kovačić pokazuje kako joj napreduje trudnoća

07.10.2024 u 14:48

Bionic
Reading

Modna dizajnerica i poduzetnica Izabel Kovačić blista u drugoj trudnoći u očekivanju proširenja obitelji sa suprugom nogometašem, Mateom Kovačićem. Nikada ne propušta priliku izgledati stajliš pa ni ovoga puta nije napravila iznimku

Izabel Kovačić odlučila je svima pokazati kako trenutno izgleda njezin trudnički trbuščić u mrak izdanju - odjenuvši crnu pripijenu suknju i bijelu majici sa smeđom bomber jaknom.

Pozirala je s maramom (svog brenda s IZK monogramom) svezanom na glavi, a njezin outfit je odmah namamio brojne komplimente (od kojih su se mnogi ticali baš marame).

Golovi posvećeni bebi

U istoj objavi je pokazala i snimku s utakmice na kojoj je njen suprug, Mateo Kovačić postigao dva gola za klub Manchester City te slavio pobjedu protiv Fulhama s rezultatom 3:2. Kako prenose Sportske Novosti, golove je posvetio nadolazećoj prinovi.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

'Puno znači prije svega jer mi je žena trudna, pa ja bilo odlično postignuti nekoliko golova za bebu', poručio je nogometaš.

7 GODINA LJUBAVI PRED BOGOM

Beba stiže kao najljepši poklon: Evo kako je izgledalo vjenčanje Izabel i Matea Kovačića

Pogledaj galeriju