ne propušta izgledati stajliš

Izabel Kovačić raznježila pratitelje novim trudničkim prizorom

24.09.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Modna dizajnerica i poduzetnica, supruga nogometaša Matea Kovačića lagano odbrojavaju do rođenja svog drugog djeteta, što je Izabel Kovačić i pokazala novom fotografijom koju je objavila na Instagramu. Izabelin trudnički trbuh sve je veći, a ni u visokoj trudnoći ne prestaje oduševljavati zanimljivim stajlinzima

Izabel Kovačić sretnu je vijest o drugoj trudnoći otkrila je u lipnju putem društvenih mreža, objavivši fotografiju na kojoj se istaknuo njezin trudnički trbuščić.

Sada ponosno, obgrlivši ga rukama pokazuje koliko je narastao, a osim da blista u trudnoći, svi su primijetili njezinu trendi kombinaciju.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Komplimenti stižu sa svih strana

Lijepa WAGS-ica, voljena žena nogometaša Manchester Cityja, Matea Kovačića pokazala se u traper kombinezonu čije je tregere spustila kako bi se vidjela bijela pamučna majica s printom i detaljem čipke na rukavima. Nabacila je bajkerski model Miu Miu čizama, prepoznatljivim po višestrukom remenju. Pratitelji komentiraju i odjevnu kombinaciju, a nisu izostali ni komentari da je 'najljepša žena'.

7 GODINA LJUBAVI PRED BOGOM

Beba stiže kao najljepši poklon: Evo kako je izgledalo vjenčanje Izabel i Matea Kovačića

Pogledaj galeriju

Nije mirovala

Tijekom trudnoće je bila aktivna, budući je nedavno predstavila novu kolekciju svog modnog brenda koja se sastoji od ženskih i dječjih trenirki.

Podsjetimo, supružnici Kovačić prvo su dijete dobili u listopadu 2020. godine kada im se rodio sin Ivano, kojem su za krsnog kuma izabrali dobrog Mateovog prijatelja, Luku Modrića. Dječaka su kristili u srpnju 2021. u Crkvi sv. Stošije u Zadru. Par se vjenčao u lipnju 2017. godine nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela još 2010. godine.