GUŠTI SU GUŠTI

Modrić i Kovačić odmor iskoristili da nešto i nauče; sada znamo i kako se snalaze u kuhinji

07.07.2024 u 09:28

Bionic
Reading

Na društvenim profilima konobe Gastro mare Kobaš, gdje je prošlog ljeta uživao i David Beckham, objavljen je video na kojem dvojica prijatelja i kumova, Luka Modrić i Mateo Kovačić s njihovim legendarnim chefom uče kuhati riblju juhu

Nakon brzog ispadanja s Europskog prvenstva u nogometu, Mateo Kovačić i Luka Modrić otišli su na ljetovanje koje su jučer završili u Dubrovniku. Baš kao i prijašnjih ljeta, Modrić i Kovačić su sa svojim obiteljima odmor proveli na luksuznoj jahti, a fotografije njihovog iskrcavanja u luci Gruž u Dubrovniku objavio je Dubrovački dnevnik.

Da su na odmoru uživali uistinu punim plućima i punili baterije za nove sezone u svojim klubovima govori i snimka objavljena na Instagram profilu konobe Gastro mare Kobaš. Inače, u toj konobi i specijalitetima koji se nude prošlog su ljeta uživali i Beckhamovi, a David je, baš poput Kovačića i Modrića sada, od njihovog chefa učio male tajne kulinarstva.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Legendarni chef Antonio Toni Bjelančić kuhao je ovoga puta s Lukom i Mateom i otkrio im kako napraviti najukusniju riblju juhu.

Na početku videa nogometaši drže pladanj sa svježe izrezanom ribom, koju chef potom ubacuje u lonac u kojem se već krčka razno povrće. Bjelko, kako od milja mnogi zovu ovog legendarnog kuhara, u videu se na engleskom obraća i Davidu Beckhamu, koji se isto tako okušao u njegovoj kuhinji pripremajući škarpinu, i kojeg poziva da im idući put kada ih posjeti pripremi upravo ovu ukusnu juhu.

  • +4
Obitelj Luke Modrića na stadionu u Berlinu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Dečki potom uzimaju žlice i lagano miješaju juhu, a Bjelko govori kako od sada kuha isključivo s njima dvojicom, što ih je nasmijalo. Luka se potom okreće prema kameri i govori: 'Žao mi je Davide...'