BIJELA APSTINENCIJA

Šala Jamieja Foxxa možda se neće svidjeti Katie Holmes

20.02.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Obilježavanje 'Black History Montha', kojim se ukazuje na nepravde koje su Afroamerikanci proživljavali tijekom povijesti, glumac Jamie Foxx iskoristio je za zbijanje šale na račun svoje veze s Katie Holmes

Glumački par Katie Holmes i Jamie Foxx svim silama se trude svoju dugogodišnju vezu držati podalje od očiju javnosti,  a glumac je prošloga petka ležerno odšetao tijekom intervjua uživo nakon što mu je novinar ESPN-a postavio pitanje o djevojci.

Jamie i Katie snimljeni su na Valentinovo ispred košarkaške dvorane u sportskoj odjeći, a glumac je pod rukom nosio košarkašku loptu, pa ga je novinar tijekom intervjua pitao 'je li na Valentinovo s Katie zaigrao košarku, kao pravu ljubavnu igru'.

  • +3
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumac je na to skinuo svoje slušalice i ležerno odšetao usred intervjua uživo.

U subotu je 50-godišnji Jamie, vraćajući se s humanitarnog NBA All-Star košarkaškog turnira 'Chacha The Wave' u svom Thousand Oaksu, u Kaliforniji, nakratko zastao kraj fotografa TMZ-a i našalio se na račun svoje veze prigodnom šalom vezanom uz 'Black History Month'.

  • +4
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Black History Month je! Bez bijelih djevojaka do 1. ožujka', ispalio je Jamie prije nego je otišao.

Možda je šalom na vlastiti račun, koji se tiče njegove veze, pokazao da mu je ipak stalo do medija, ali pitanje je kako će na šalu reagirati Katie. Jer šala je bila i na njezin račun.