ODMOR ZA DUŠU I TIJELO

Sanja Doležal otkrila nam je kako izgleda njezino idealno ljetovanje

04.07.2024 u 05:50

Bionic
Reading

Ljeto je počelo, mnogi su već u niskom startu da se otisnu na svoje odmore. Neki će vam Hrvatske, drugi uživati na našoj obali ili pak u krajevima gdje nema gužvi ni visokih temperatura. Pjevačica i voditeljica ima svoje omiljene destinacje gdje će se opuštati i puniti baterije za ono što je čeka na jesen, a među ostalim je to i veliki koncert koji sa Zecom i Marinkom sprema u Lisinskom

Osim svoje karijere sa kultnim Novim Fosilima, mnogima je postala omiljena i tijekom svojih voditeljskih angažmana. I na društvenim mrežama je dosta aktivna, a Sanja Doležal cijele je godine oduševljavala fotografijama svojih putovanja. Među ostalim je guštala po Dubaiju i Londonu. Pitali smo je kako podnosi toplinski val u Hrvatskoj.

'Što sam starija sve teže podnosim vrućinu i iako ne volim klimu, definitivno hvatam hlad', kaže nam mnogima omiljena pjevačica.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Idealno ljeto smatra u šumi, odnosno u planinama. 'Jedna sam od onih ljudi koji ljeto vole doživjeti na kontinentu, po mogućnosti uz rijeku najljepšu na svijetu Mrežnicu', kaže. Već skoro dvadeset godina uz tu rijeku koja je ljeti, objašnjava, ugodno topla, čista i mirna, ima vikendicu. To je njezin drugi dom. Najdraže mjesto za ljetna poslijepodneva ili večeri su joj kod dugogodišnjih prijatelja, u Mrežničkoj kući.

'Proljeće i jesen volim provesti na našem najljepšem moru, u mom dragom Novom Vinodolskom', kaže nam Sanja. Njezin odmor uključuje nesputano, bez šminke i šušura uživanje u opuštajućim aktivnostima - dugim šetnjama, čitanju knjiga i druženju s bliskim ljudima.

kao da ne stari

S razlogom je 'vječna djevojčica': Pogledajte kako se Sanja Doležal mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju