daleko od hrvatske

Sanja Doležal se javila s poznate svjetske turističke atrakcije

23.04.2023 u 20:30

Bionic
Reading

Prošlog tjedna pjevačica i voditeljica je uz svoje glazbene kolege, Vladimira Kočiša Zeca i Marinka Colnaga rasplesala i raspjevala prepunu dvoranu Lisinski. I još joj se nisu slegli dojmovi, a oni su odmah krenuli na novo glazbeno putovanje

Prošlog utorka tražila se karta više budući da su brojni fanovi htjeli uživo čuti kako legendarni trio pjeva hitove Novih fosila u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Oduševili su svojim bezvremenskim pjesmama, a koji dan nakon toga Sanja Doležal se javila svojim obožavateljima i prijateljima na Instagramu. 'Sad malo preko bare', najavila je.

Kad je stigla na odredište, pokazala je gdje se nalazi. 'Pozdrav s Niagara Falls', poručila je pjevačica u društvu dobro raspoloženih članova benda. Naime, u Mississaugi, kako je otkrila u kasnijoj objavi, održali su urnebesan koncert te se zahvalila tamošnjoj publici.

'Danas se više nego ikad veselimo probama i koncertima. Ne nastupamo puno, pa nam je svaki odlazak na koncert kao maturalac. Spoham piceke ako idemo dalje na put, sjednemo u kombi i blebećemo o dobrim starim vremenima. Koncertima se jako veselimo jer je taj osjećaj dijeljenja emocija s publikom zaista neopisiv', rekla je Sanja nedavno za tportal.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL