živi punim plućima

Sanja Vejnović se pohvalila: 'Prvo more ove godine'

12.06.2024 u 15:24

Bionic
Reading

Producentica i glumica koju je publika gledala u brojnim uspješnim televizijskim serijama i filmovima, voli pse, prirodu i uživa u životu što često pokazuje na društvenim mrežama

Sanja Vejnović razveselila je fanove najnovijom objavom na svom Instagram profilu gdje se s vremena na vrijeme oglašava.

Ovog puta javila se s morske destinacije. Fotografiju na kojoj pozira u dugoj crnoj haljni, sa sunčanim naočalamai slamnatim šeširićem, su društvu kućnog ljubimca, opisala je sa: 'Prvo more ove godine'. Neke je zanimalo gdje se točno nalazi pa im je odgovorila: Kačjak- Dramalj/Crikvenica

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Osim želja da joj bude što više takvih dana, glumačku divu su i ovog puta brojni komentatori obasuli komplimentima. To nije za čuđenje budući je dobro poznato da je 2012. godine uvrštena među najljepše glumice svijeta starije od 40 godina na poznatoj filmskoj internetskoj stranici IMDB.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Osim glume, posljednjih se godina, prisjetimo se, posvetila i kuhanju, a zbog velike ljubavi i talenta odlučila je objaviti i kuharicu pod nazivom 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju'.