vječna ljepotica

Sanja Vejnović slavi 63. rođendan: Iskopali smo njezine stare fotografije

08.08.2024 u 18:10

Bionic
Reading

Glumačka diva koju je publika gledala u brojnim uspješnim televizijskim serijama i filmovima svoju je karijeru počela prije 45 godina. Sanja Vejnović danas slavi svoj veliki dan, a o njezinom vječno mladom izgledu često piše i govori

Sanju Vejnović publika pamti po ulozi u filmu '100 minuta Slave' (2004.), u kojem je tumačila naslovni lik Slave Raškaj, zatim po ulozi Anđe u filmu 'Banović Strahinja' te Ruženjke Hrabalove u filmu 'Varljivo leto ’68.' Imala je zapažene uloge i u domaćim sapunicama. Samo neke od njih su 'Larin izbor', 'Kud puklo da puklo', 'Čista ljubav', 'Zabranjena ljubav', 'Ponos Ratkajevih', 'Urota'.

Već je mnogima poznato da producenticu, glumicu i autoricu knjige 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju' redovito proglašavaju jednom od najljepših glumica regije te da je 2012. godine je završila i na listi priznate filmske stranice IMDb među najlepšim glumicama svijeta starijim od 40 godina.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Godine joj ne mogu ništa

Često puta je na svom Instagram profilu znala pokazivati fotografije iz prošlosti na kojima se može vidjeti da glumica ne stari. Tijekom godina nije mijenjala imidž. Nije jedna od onih koje vole drastične promjene pa je godinama vjerna istoj boji kose kojoj mjenja samo duljinu.

OKUPILA IH MARIJANA PERINIĆ

Poznati nisu propustili promociju knjige; Minea stigla u dobrom društvu

Pogledaj galeriju

Tajna super linije

Kad je riječ o odjevnom stilu, vjerna je decentnim modnim kombinacijama s efektom damskog šika. 'Za svečane prigode volim večernje svečane haljine, ali najugodnije se osjećam u ležernoj, sportskoj odjeći', izjavila je ranije. Više puta je pričala da svoju vitku liniju, održava zdravom prehranom i vježbanjem. Bitno joj je, kazala je, da nakon napornog dana ne zalegne na kauč, već da sav taj umor pretvori u pozitivnu energiju'.

>> Sanja Vejnović: 'Ne bih tepala baš svakom kuharu da je chef niti je svaki profesionalni kuhar dobar i talentiran' <<

Pronašli smo njezine fotografije s početaka karijere, pogledajte koliko se promijenila od tada.

Sanja Vejnović Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX