FRAJER I POl

Šarmer na tatu: Dragan Bjelogrlić u rijetkom izlasku sa sinom

24.10.2024 u 09:27

Bionic
Reading

Premda je stalno u centru pažnje, slavni srpski glumac i redatelj, Dragan Bjelogrlić brižno čuva privatni život podalje od medija. Upravo zato, njegovo pojavljivanje u javnosti sa sinom Aleksejem je izazvao veliki interes

Mnogi obožavatelji čuvenog glumca Dragana Bjelogrlića znaju da je njegov sin Aleksej od oca naslijedio i ljubav prema glumi.

Mladi glumac završio je 14. beogradsku gimnaziju te upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti. Osim toga, Aleksej je 2021. postao najmlađi član Jugoslavenskog dramskog kazališta ikada.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Javnost ga je upoznala u dramskim ostvarenjima poput 'Montevideo, Bog te video', 'Žigosani u reketu', 'Južni vetar', u filmu o Džeju Ramadanovskom kao i u seriji 'Senke nad Balkanom'.

U braku sa suprugom Majom, Dragan je dobio i kćer Miju (bavi se novinarstvom), koja je navodno osvojila srpskog zavodnika Milana Marića. Inače, Maja je svojevremeno dobila laskavi nadimak 'srpska Monica Bellucci'. Nekad je bila manekenka, baš poput legendarne talijanske glumice prije holivudske karijere.

Ljubitelj sporta

Inače, pored glume, Aleksejeva velika ljubav je i sport što je dokazao na Svjetskom prvenstvu u nogometu, budući da je popratio svaku utakmicu reprezentacije Srbije. Aleksej je u Kataru bio sa svojim ocem Draganom, a sada su snimljeni i na susretu Patrizana u Euroligi.