efektan stajling

Selena Gomez proslavila rođendan u slavnom društvu; otkriveno i njeno vrtoglavo bogatstvo

24.07.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Slavna pjevačica i glumica jučer je proslavila 31. rođendan, a na isti dan objavljeni su i podaci o njenom bankovnom računu na kojem se nalazi preko 800 milijuna dolara

Selena Gomez, jedna od najpopularnijih holivudskih zvijezda, jučer je proslavila svoj 31. rođendan. Tim povodom organizirala je glamuroznu zabavu na koju je bio pozvan samo uži krug bliskih prijatelja.

Vodeća svjetska influencerica dio fotografija podijelila je sa svojom vojskom fanova na društvenim mrežama pa smo iz prve ruke mogli vidjeti njen dojmljiv stajling i dio uzvanika.

Selena je nosila očaravajuću crvenu mini haljinu Bottega Venete s 3D cvjetnim uzorkom i visećim nitima te stiletto crne cipele s visokim vezicama i chic detaljem crvene mašnice na peti. Kosu je vezala u visoku punđu te dio šiški ostavila ženstveno raspuštene po strani lica, a sve je zaokružila okruglim naušnicama, i suptilnom šminkom.

Fotografije su otkrile kako su na zabavi bile prisutne i druge svjetske zvijezde poput Paris Hilton i Christine Aguilere, koje su sa slavljenicom pozirale na plesnom podiju te puhale svjećice na raskošnoj torti ukrašenoj ružinim laticama.

U trenucima kada je preko 400 milijuna fanova slavne pjevačice i glumice uživalo u prilici da zaviri u njenu zabavu, objavljeni su i podaci o vrtoglavom bogatstvu koje iznosi - 800 milijuna dolara.

Procijenjeni iznos na njenom bankovnom računu najveći je od početka Selenine karijere te značajno premašuje čak i zaradu njene najbolje prijateljice Taylor Swift koja je na 'tek' 600 milijuna dolara (doduše, podaci su zabilježeni prije unosne The Eras turneje).

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: 20TH CENTURY FOX TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Ako se pitate odakle joj gotovo milijardu dolara na računu, dovoljno se prisjetiti da je karijeru započela još kao djevojčica koja je glumila u Disneyevim serijama za mlade.

Upravo glumačke uloge imaju veliku zaslugu u njenoj popularnosti i multimilijunskoj zaradi jer su je nastupi i serijama kao što su 'Hannah Montana', 'Barney & Frineds', 'Another Cinderella Story', isl. proslavili još u dobi od deset godina.

Kasije je nastupala u nekolicini serija i filmova, među kojima su najzapaženije u komediji 'Spring Breakers' i popularnoj Huluovoj seriji 'Only Murders in the Building', u kojoj se nalazi i u ulozi producentice.

Tu je i njena zapažena glazbena karijera koju je započela u bendu Selena Gomez & The Scene te nastavila kao vrlo uspješna solo pjevačica koja se može pohvaliti s tri najprodavanija albuma i devet hitova u top 10.

Ipak, najveće bogatstvo donosi joj osobni brend monetiziran ponajviše kroz liniju kozmetičkih proizvoda Rare Beauty, s godišnjom zaradom od preko 60 milijuna dolara. Naravno, tu su i unosne suradnje s brendovima kao što su Coach, Louis Vuitton, Pantene, Adidas, Puma, idr. te ulaganja u kompanije poput Serendipity i Gopuff te prošlogodišnje lansiranje vlastite linije posuđa Our Place.

Dio zarade Selena ulaže u humanitarni rad orijentiran na podizanje svijesti o mentalnom zdravlju. U tu svrhu otvorila je neprofitnu organizaciju Rare Impact te pozvala mnogobrojne čestitare da ove godine, umjesto poklona, ostave donaciju koja će mladim ljudima povećati pristup uslugama mentalnog zdravlja.