ŠTO SE DOGAĐA?

Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje

23.10.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Kako donose srpski mediji, glumac Sergej Trifunović prijavio je, nakon svađe, svoju suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje. Svađa se dogodila u njihovom stanu u beogradskom kvartu Voždovac

Nakon što je sinoć, sa svojim četveronožnim ljubimcem, njemačkim ovčarom, u kabrioletu stigao na promociju albuma Sajsi MC-ja 'Mater', srpski glumac Sergej Trifunović otišao je kući. Tada se u stanu, u beogradskom kvartu Voždovac, posvađao sa suprugom Isidorom, nakon čega ju je prijavio.

Kako piše Telegraf.rs, Trifunović je nazvao policiju i rekao kako trpi nasilje od supruge Isidore, a koja pak, navodno, prijeti da će 'razbiti sve po stanu'. Svađa se, prema pisanju tog medija, dogodila oko 22 sata.

Smanjite stres na poslu u pet koraka Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević montaža

Kao razlog svađe navodi se njegovo ne javljanje na telefon, kao i to što joj nije rekao gdje ide, a sve je kulminiralo kada joj je rekao da želi razvod.

Na teren je ubrzo izašao i tužitelj koji je utvrdio kako nema nikakvih elemenata kaznenog djela iz područja nasilja u obitelji, a nije bilo niti ikakvih ozljeda na supružnicima.

A još samo prije neki dan kod Trifunovića je vladala idila. Glumac se pohvalio novim fotografijama s vjenčanja, ovoga puta održanog kod matičara, uz koje joj je poručio kako bi se 's tobom mogao vjenčavati svaki mjesec'.

Isidora je uz njega bila i prošlog mjeseca kada je Trifunović u Splitu dobio tri mjeseca zabrane ulaska u Hrvatsku, a sada je, prema pisanju srpskih medija i ona u problemu jer se doznalo da ona, kao državljanka Hrvatske, u Srbiji boravi ilegalno te je protiv nje podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.