Chet Hanks

Sin Toma Hanksa progovorio o problemu s drogom: 'Ni najgori me nisu mogli pratiti'

02.07.2024 u 16:46

Bionic
Reading

Chet Hanks najstariji je sin Toma Hanksa i njegove supruge Rite, no često su ga nazivali 'crnom ovcom' obitelji. Sada 33-godišnji reper dugo je vodio borbu s ovisnošću, a sada je otkrio i kako je to izgledalo

Iako se brak Toma Hanksa i Rite Wilson čini idiličan, realnost je takva da se par dugo borio s teškom ovisnošću svog sina Cheta Hanksa. Sada 33-godišnji Hanks počeo se drogirati već sa 16 godina, a borba s drogama trajala je više od desetljeća.

U nedavnoj epizodi podcasta 'Raw Talk' fitness influencera Bradleya Martyna, sin Toma Hanksa komentirao je svoje teške dane priznavši kako je mračno razdoblje obilježilo njegove tinejdžerske dane te najbolje dane u dvadesetima.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Priznavši da je imao najveći problem s kokainom, rekao je kako je često sam sebe znao uspoređivati s Tonyjem Montanom (likom kojeg je utjelovio Al Pacino u filmu 'Scarface').

Koliko je 'zaglibio' otkrio je priznanjem da ni okorjeli drogeraši nisu mogli slijediti njegov tempo te da su mu savjetovali da se opusti i dopusti tijelu da razradi konzumirano.

'To je užasno. Izjeda vas. Samo venete jer ne možete ni jesti ni spavati', komentirao je Hanks koji se bavi glazbom te ja poznat pod umjetničkim imenom 'White Boy Summer'.

RITI SE SVIĐA

Tom Hanks isfurao novi imidž i izazvao reakcije svojih obožavatelja

Pogledaj galeriju