velika prilika

Hugh Jackman seli u London, a razlog je i više nego dobar

01.07.2024 u 09:58

Bionic
Reading

Poznati glumac ima i američko i britansko državljanstvo, a sada bi svoj dom u New Yorku mogao zamijeniti novom rezidencijom u Londonu

Prošla je godina bila kobna za brojne parove, a među onima kojima je 2023. presudila našli su se i Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness. Poznati par donio je odluku o rastavi nakon 27 godina braka, no sve je riješeno na prijateljski način pun poštovanja.

'Bili smo blagoslovljeni dijeliti gotovo tri desetljeća zajedno u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim rastom', napisali su tada u zajedničkoj izjavi naglasivši kako obitelj ostaje najveći prioritet.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Poznati je glumac nedugo nakon razvoda obnovio prijateljstvo s Ryanom Reynoldsom te su dvojica već nekoliko puta viđeni u zajedničkim izlascima, a Reynolds je odnedavno rastavljenog kolegu navodno i pokušao spojiti s nekim prijateljicama i poznanicama.

Međutim, Jackman trenutno boravi u Londonu te snima novi film, a prema stranim medijima u Ujedinjenom Kraljevstvu bi mogao i ostati. Razlog njegovog mogućeg ostanka je obitelj, ali i vjera da u Britaniji može ponovno pronaći ljubavnu sreću.

'Želi biti bliže svojoj mami i sestri koje su tamo smještene - i možda ponovno pronaći ljubav. On stvarno želi pronaći nekoga tko mu može pomoći da svijet učini boljim mjestom', rekao je izvor dodavši: 'On je predan grananju izvan svoje grane industrije zabave kako bi pronašao nekoga s kim bi mogao provesti ostatak života i tko bi mu mogao pomoći da dobro iskoristi svoje bogatstvo diljem svijeta.'

UZ RYANA I BLAKE JE LAKŠE

Hugh Jackman ovaj je rođendan proslavio u društvu najpoželjnijeg holivudskog para

Pogledaj galeriju