Sadie LeNoble

13-godišnja kći Christine Applegate oboljela: 'Padala sam u nesvijest'

26.06.2024 u 22:29

Bionic
Reading

Nakon što je Christina Applegate rastužila obožavatelje otkrivši da njezina multipla skleroza ima bolne posljedice na njezin život, i njezina 13-godišnja kći otkrila je da boluje od sindroma koji se tiče autonomnog živčanog sustava

Christina Applegate se povukla iz Hollywooda nakon što je njezina bolest uznapredovala i uzrokovala da se više ne može kretati bez ortopedskog pomagala, a u studenom 2022. na otvaranju zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu pratila ju je kći te je emotivna glumica i tada progovorila o svom lošem zdravlju.

'Živim u nekoj vrsti pakla. Nisam često vani pa je ovo malo teško za mene', rekla je Christina Applegate razgovoru s voditeljem emisije 'Good morning, America' Robinu Robertsu u ožujku ove godine.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

I dok ona vodi bitku sa svojom multiplom sklerozom, svoju bitku sa zdravljem vodi i njezina 13-godišnja kći koju je dobila u braku s Martynom LeNobleom.

'Nemam pojma što je to zapravo, ali ima veze s autonomnim živčanim sustavom i utječe na moje srce. Kad ustanem, dobijem jaku, jaku vrtoglavicu, noge mi stvarno slabe i osjećam se kao da ću se onesvijestiti. I prije sam padala u nesvijest, ali to se obično ne događa. To je samo u stvarno lošim danima', objasnila je Sadie LeNoble otkrivši da pati od sindroma posturalne ortostatske tahikardije.

'Iskreno sam se osjećala tako bolesno i jako me je boljelo, a to što nisu učinili ništa po tom pitanju definitivno me povrijedilo fizički i emocionalno', objasnila je 13-godišnjakinja objasnivši da joj medicinske sestre u školi nisu vjerovale te da su mislile da laže kako ne bi trebala sjediti na nastavi ili trenirati tjelesni.

Njezine simptome nisu prepoznali ni njezini roditelji, a Christina Applegate za strane medije tvrdi da je kći kod kuće bila dobro.

Kod kuće si bila dobro, ali mi smo takvi. Izlazimo u svijet, a stresovi i tjeskoba svijeta čine naše simptome mnogo gorima nego što bi bili da smo u sigurnosti i hladnoći vlastitih domova', rekla je glumica rekavši kćeri: 'Tužna sam, ali ja te volim i znam da ćeš biti dobro. Ja sam tu za tebe i vjerujem ti. I hvala ti što si ovo iznijela na vidjelo i osvijestila. Mnogi ljudi ne znaju za ovo.'

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE

[FOTO] Christina Applegate nije mogla zadržati suze dok je bosonoga, hodajući uz pomoć štapa, stigla na otkrivanje svoje zvijezde

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...