povukao se

Sjećate li se nestašnog Deweyja iz 'Malcolma u sredini'? Kao da je u zemlju propao

24.07.2024 u 05:59

Bionic
Reading

Humorističnu seriju obožavali su gledatelji diljem svijeta, ali glavnu zvijezdu Malcolma zasjenio je najmlađi brat Dewey. Pojavio se i u filmu 'Nevjerna' s Richardom Gereom i Diane Lane, no onda je okrenuo leđa glumi

Erik Per Sullivan već puno godina ne glumi i o njemu se malo zna. Dok su neki iz glumačke postave kultne serije 'Malcolm u sredini' ostvarili uspjehe u drugim projektima, poput Bryana Cranstona (Malcolmov otac Hal), koji se proslavio u hit seriji 'Breaking Bad', Sullivan je nakon završetka njenog snimanja 2006. nestao iz javnog života.

Na profilu na Instagramu s njegovim imenom tek je 11 objava (no nije poznato krije li se iza njega Erik ili je riječ o profilu koji je napravio obožavatelj). Ondje se može vidjeti miks fotografija njegovih uloga i onih iz privatnog života, poput one koja prikazuje da je osvojio književnu nagradu. Godine 2016. posudio je pak glas morskom konjiću Sheldonu u 'Potrazi za Nemom'.

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' Frankie Muniz svojedobno je izjavio da mu nije drago što mora reći da je razgovarao sa Sullivanom tek nekoliko puta otkako je serija završila.

Bavi se svime i svačime

Otkrio je zašto se glumac povukao iz javnosti te da je razgovarao s njegovim roditeljima o tome. 'Kad sam imao bend, svirali smo u gradu u kojem je živio i njegovi roditelji su došli na koncert, no on, nažalost, nije. Tada sam popričao s njima i rekli su mi da je posvuda i da se bavi svime i svačime. Ono što sigurno znam je da neki ljudi glume samo kao djeca, a da zatim žele iskusiti druge stvari te živjeti normalnijim i privatnijim životom', rekao je Muniz.

Inače, Sullivan je zadnji put glumio u filmu 'Twelve' 2010., kada je imao 18 godina.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević