atraktivna plavuša

Skinula se u mali badić: Diletta Leotta pokazala sve svoje čari na odmoru

12.07.2024 u 13:56

Bionic
Reading

Talijanska sportska novinarka velika je zvijezda na televizijskim ekranima i društvenim mrežama. Ovih dana dijeli fotografije s ljetovanja koje očito traje od vjenčanja početkom mjeseca

Ljetovanja i godišnji odmori su u punom jeku, mnogi već opuštaju na omiljenim destinacijama, a Instagram je prepun morskih fotografija. Diletta Leotta zadnjih dana dijeli svoje trenutke sa svog, kako je opisala', 'najboljeg ljetovanja'. Prvo je bila u Španjolskoj, a sad je u Italiji.

Odmor uz supruga i kćer

Atraktivna Talijanka je pokazala svoju idilu - ručak, šetnju, trenutke sa svojom djevojčicom Arijom, a posebnu pozornost kradu prizori na kojima se vidi njezina savršena figura koju je brzo istesala nakon rođenja prvog djeteta 16. kolovoza prošle godine. Kratko vrijeme nakon poroda vratila se u teretanu na naporne treninge.

Ariju je, podsjetimo, rodila na svoj rođendan, a dobila ju je s partnerom Lorisom Kariusom. Tijekom trudnoće Loris ju je zaprosio, ali te vijesti skrivala je jer nije htjela da zaruke zasjene rođenje njene kćerkice.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Svadbeno slavlje uz hrpu slavnih imena

Par se vjenčao na otoku Vulcano u Italiji. Na svadbi je bilo više od 150 uzvanika, a među njima su bila i mnoga poznata lica poput Chiare Ferragni, Elisabette Canalis, Michelle Hunziker i Aurore Ramazzotti. Mladenka je blistala u raskošnoj čipkastoj vjenčanici s otvorenim leđima, dok je mladoženja za svadbu odabrao klasični smoking. Nekoliko dana nakon što su izrekli sudbonosno 'da', novopečeni supružnici s prijateljima su se ukrcali na luksuznu jahtu i krenuli na odmor.

UŽIVAJU I NAKON VJENČANJA

Svadbeno slavlje i dalje traje: Loris Karius i Diletta Leotta prijatelje poveli na jahtu

Pogledaj galeriju