svadba godine

Skuplje od ovog ne može: Pogledajte kako izgleda pozivnica za indijsko vjenčanje

09.07.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Vjenčanje najmlađeg sina Mukesha Ambanija, šefa konglomerata Reliance Industries, privlači veliku pozornost, a kako i ne bi? Vjenčanje se treba dogoditi tek za nekoliko dana, no svadbene svečanosti traju već nekoliko mjeseci te su okupile i velike svjetske face. Da uzvanici budu sretni pobrinuli su se mladenci, a za pozivnicu su izdvojili nekoliko tisuća dolara

Vjenčanje najbogatijeg indijskog nasljednika se još nije ni dogodilo, a već je dobilo status vjenčanja godine! Nevjerojatne svote uloženog novca i nastupi svjetskih zvijezdi obilježili su svadbene svečanosti koje su prethodile ceremoniji, a mladenci Anant Ambani i Radhika Merchant potrudili su se da njihovo slavlje nitko ne zaboravi.

Mladenci su svojim gostima pripremili nekoliko najluđih partija, a na jednoj je zabavi zapjevao i Justin Bieber koji se samo zbog njih vratio iz mirovine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Naravno, Bieber to nije napravio iz prijateljstva, već se šuška da je za svoj nastup dobio čak 10 milijuna dolara. Mladencima i njihovim gostima otpjevao je svoje najveće hitove kao što je 'Love Yourself', a atmosferu sa zabave podijelio je na svojim društvenim mrežama.

Glavna svadbena ceremonija održat će se 12. srpnja u Mumbaiju, a sretnici koji su pozvani na svečanost dobili su i posebnu pozivnicu.

Zaboravite na klasične kartonske pozivnice ili one koje danas dobivamo preko SMS ili WhatsApp poruka, ovdje se radi o nečem puno većem i promišljenijem!

Cijena čitave pozivnice iznosi oko 7 000 američkih dolara!

Pozivnica za vjenčanje se sastoji od nekoliko dijelova te stiže u velikoj kutiji. U kutiji se nalazi vrijedna srebrna replika hrama te sakrivena ručno ispisana pozivnica uz koju se nalaze slike nekoliko hinduističkih bogova te idoli hinduističkih božanstava, a sve je postavljeno na pozadini pobožnih pjesama.

U graviranoj kutiji s pozivnicom se nalaze razne stvari za obred indijskog vjenčanja, kao i tradicionalni šal visoke vrijednosti!

elegantan dizajn

Ne zna se koja je ljepša: U Zaru su stigle predivne bijele haljine dostupne od 20 eura

Pogledaj galeriju