zanosna kolumbijka

Sofiji Vergari ipak ne cvatu ruže u ljubavi? Čini se da zgodni kirurg nije onaj pravi...

25.10.2024 u 19:14

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda podrijetlom iz Kolumbije, Sofia Vergara, u nedavnom je intervjuu otkrila što misli o odnosu s dr. Salimanom

Ubrzo nakon što se u srpnju 2023. razvela od glumca Joea Manganiella, Sofia Vergara ljubav je pronašla u zgodnom kirurgu Justinu Saliman. No, čini se da nije sve baš tako blistavo kao što se činilo.

Naime, u posljednjem intervjuu glumica je pomalo nespretno, ali i vjerojatno posve iskreno, priznala kako je više-manje 'solo' kada je riječ o partnerskom odnosu.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Sofia Vergara iskreno o odnosu s dr. Justinom Salimanom

'Totalno, zapravo sam to komentirala jučer, jer sam sada slobodna', rekla je u odgovoru na pitanje smatra li New York najboljim gradom za 'dejtanje', pa se brzo ispravila:

'Dobro, na neki način sam slobodna, kako god...', rekla je uz smiješak za US Weekly.

Ovo je začudilo njene obožavatelje, jer je zvijezda serije 'Griselda' u javnosti odavala dojam zaljubljenosti i posvećenosti vezi s dr. Salimanom, usprkos tome što je nikada nisu javno obznanili.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uživa u životu

U razgovoru je otkrila i zašto smatra da je New York bolji grad za pronalazak romantičnog partnera od Los Angelesa, a očito je i da u tome vidi veliku prednost.

'Ovdje možete upoznati ljude različitih pozadina, za razliku od Los Angelesa u kojima su gotovo svi u svijetu zabave', rekla je.

Vergara je u kolovozu otkrila i da uživa u životu sa Salimanom pored sebe, a u travnju je kolumbijska ljepotica rekla i nešto više o tome kako ga je upoznala:

'Ako ikada budete imali veliku operaciju koljena, pobrinite se da nabavite zgodnog doktora koji će spavati s vama te noći. Volim te', napisala je uz fotografiju na kojoj je označila kirurga.

zna privući poglede

Sofia Vergara u hlačama zbog kojih najljepše haljine padaju u drugi plan i korzetu od kojeg zastaje dah

Pogledaj galeriju