dodjela emmyja

Izdanje o kojem se govori: Nitko nije mogao skrenuti pogled sa Sofije Vergare

16.09.2024 u 08:40

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Najveće televizijske zvijezde okupile su se u kazalištu Peacock u Los Angelesu na dodjeli Emmyja, blistajući u glamuroznim izdanjima

Dobro je poznato to da Sofia Vergara zna kako istaknuti svoje ženstvene obline i da to rado čini pomoću zavodljivih korzeta. Za dodjelu Emmyja je ipak izabrala nešto posebno, a rezultat je bio uspješno isticanje na crvenom tepihu i privlačenje tisuća pogleda.

Slavna Kolumbijka, koja je na dodjelu stigla kao nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice u Netflixovoj seriji 'Griselda', odjenula je haljinu koja će se dugo pamtiti.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Sofia Vergara zablistala na crvenom tepihu

Glamurozna crvena boja, dugačak kroj, plisirano suženje oko bokova s košaricama nalik korzetu te pogled na dubok dekolte plijenili su svu pozornost, a Vergara je ovim izdanjem zaista nadmašila samu sebe.

Raskošnu haljinu, stvorenu za ovu prigodu, potpisuje talijanska modna kuća Dolce&Gabbana, a njen luksuzan srebrni nakit dolazi s potpisom slavnog Cartiera.

  • +28
Izdanja na 76. dodjeli Emmy Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za sve je zaslužna Griselda

Inspiraciju za ovaj stajling Vergara je pronašla upravo u svom liku Griselde Blanco.

'Možda se nije odijevala kao Barbie, ili podsjećala na nju, ali prava Griselda Blanco imala je ono nešto - neku vrstu seksepila koji sam trebala pokazati', objasnila je u intervjuu za Variety.

SOFIA VERGARA

Dosadile su vam male crne haljine? Evo jedne chic alternative s neobičnim detaljem

Pogledaj galeriju

Prelijepa 52-godišnjakinja kući je ipak otišla bez Emmyja, a koji je prvi put u karijeri osvojila Jodie Foster glumeći u HBO-ovoj seriji 'Pravi detektiv: Zemlja tmine'.