ističe obline

Sofia Vergara ne odustaje od ove modne formule: Nosi je u baš svakoj prilici

14.08.2024 u 09:45

  • +5

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Počela je nova sezone showa America's Got Talent, a s novom sezonom na crveni tepih vratila se i glumica Sofia Vergara koja i u 19. sezoni ima ulogu sutkinje. Tom prilikom pokazala je blistav i laskav stajling

Glumica nominirana za Emmy i sutkinja u showu America's Got Talent prošetala je crvenim tepihom nakon prve emisije uživo 19. sezone showa i pri tome izgledala spektakularno.

Uživa u životu

Na crvenom tepihu je dala i intervju za ET Online te je otkrila da živi punim plućima i uživa u druženju s ljudima koji joj najviše znače, a progovorila je i za nju vrlo posebnoj osobi, njezinom dečku, doktoru Justinu Salimanu.

Tako je Sofia rekla kako je još uvijek prerano za reći zašto im njihova veza tako dobro napreduje, ali je dodala da se odlično zabavlja -- što dokazuje njezino nedavno putovanje u Italiju, gdje joj se prošlog mjeseca pridružio i Justin Saliman.

'Uživam u životu, tako sam zahvalna ljudima oko sebe', sa smiješkom je podijelila 52-godišnja Sofia. 'Zahvalan sam na ljetu, na nominaciji, a sada samo na AGT-u. Uzbuđena sam što ću vidjeti Simona, Heidi, sve njih!, dodala je.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Dobitna kombinacija

A za tu priliku Sofia je zablistala u svojoj vječnoj dobitnoj kombinaciji hlača širokih nogavica i topu korzet oblika koja tako laska njezinoj figuri. Ovog puta izbor je pao na sjajnu srebrnu varijantu. Hlače širokih nogavica s džepovima na bokovima u metalik srebrnoj nijansi imale su odličan efekt izduljivanja figure. Čipkasti top korzet, ukrašen štrasom i sjajnim detaljima, u prvi plan je stavio dekolte, a pri tome i vizualno struk. Naravno, ispd dugih nogavica krile su se sandale s platformom, cipele koje Sofia baš nikada ne izbacuje iz ormara.

zna privući poglede

Sofia Vergara u hlačama zbog kojih najljepše haljine padaju u drugi plan i korzetu od kojeg zastaje dah

Pogledaj galeriju

Inače su Sofiji korzet topovi jedan od omiljenih komada u ormaru, a nosi ih u gotovo svakoj prilici, od izlaska na crveni tepih do ležernog izlaska s prijateljicama.