u zatvoru čeka suđenje

Šokantan obrat: P Diddyju ipak će se suditi i za ubojstvo Tupaca?!

05.10.2024 u 20:30

Bionic
Reading

Nakon što je ubojica tragično preminulog repera Tupac Shakura tvrdio da je P Diddy od njega naručio ubojstvo plativši mu milijun dolara, obitelj je angažirala najboljeg odvjetnika

Ne stišava se bura oko repera Seana Diddyja Combsa. Nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje, silovanje i brojna druga kriminalna djela, a onda i uhićen zbog sumnji na reketarenje i trgovinu ljudima, sada je pred optužbom za ubojstvo Tupaca.

Tragično ubojstvo legendarnog repera Tupaca Shakura nikada nije do kraja razriješeno, a njegova obitelj sada je angažirala slavnog odvjetnika Alexa Shapira da istraži poveznicu između njegove smrti i uključenosti P. Diddyja, tvrdi Billboard.

Smanjite stres na poslu u pet koraka Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević montaža

P Diddy je platio milijun dolara za Tupacovo ubojstvo?

Kultni reper ubijen je u dobi od samo 25 godina, preminuvši od posljedica napada vatrenim oružjem u rujnu 1996. godine.

Nakon skoro 30 godina neuspješne potrage za krivcem, prošle je godine uhićen Duane 'Keefe D' Davis. No, s obzirom na to da se njegova obrana temelji na tvrdnji da mu je za ubojstvo platio upravo P. Diddy, i to milijun dolara, ne čudi što se obitelj angažirala u potrazi za novim dokazima.

P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: LEE CELANO / AFP / Profimedia

'Ta priča je laž. Potpuno je smiješno i neistinito. Ni Notorious B.I.G. ni ja nismo znali ništa o napadu prije nego što se dogodio, tijekom ili nakon što se dogodio', tvrdi Diddy još od 2008. godine...

Više o pozadini priče o uhićenju P Diddyja pročitajte OVDJE.