OVO JE PRESTRAŠNO

Sredstvo za omamljivanje konja Diddy je stavljao potajice u pića, a među žrtvama su i djeca

02.10.2024 u 13:41

Bionic
Reading

Tijekom press konferencije, održane ovog tjedna, teksaški odvjetnik Tony Buzbee iznio je šokantne optužbe u ime 120 navodnih žrtava koje zastupa, a podaci o kojima je progovorio nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Sean Diddy Combs navodno je drogirao svoje žrtve na način da im je u piće stavljao sredstvo za smirenje konja prije nego što bi ih seksualno napao.

'Nekoliko pojedinaca, koje zastupam, testirani su na droge i droga je pronađena u njihovom sustavu. Riječ je o čudnim drogama za koje vjerojatno nikada niste čuli', izjavio je na press konferencije teksaški odvjetnik Tony Buzbee i iznio nove, šokantne optužbe, u ime 120 navodnih žrtava P Diddyja koje zastupa.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Nalazi su pokazali kako se među njima nalazi lijek Xylazine, a koji je poznat kao sredstvo koje se koristi kod smirivanja i omamljivanja konja. Buzbee je u svom obraćanju spomenuo i 20-godišnjakinju koja je navodno bila pozvana na hotelsku zabavu s Combsom.

Među žrtvama bio i devetogodišnjak

'Bila je polaskana. Otišla je na zabavu i popila jedno piće koje je dobila. Nakon toga se više ničega ne sjeća. Naposljetku je bila toliko omamljena da je otišla u bolnicu, a krvni nalazi pokazali su prisutnost kokaina i ovog konjskog omamljivača u njezinoj krvi.'

P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: LEE CELANO / AFP / Profimedia

Nakon toga je ustvrdio da su navodni seksualni napadi započeli 1991. godine te da je među navodnim žrtvama bilo čak 25 maloljetnika, od kojih je jedan bio tek devetogodišnji dječak.

'Ta osoba, koja je tada imala 9 godina, odvedena je na audiciju u New Yorku s Bad Boy Recordsom, a tamo su bili i drugi dječaci. Ovu su osobu navodno seksualno zlostavljali Sean Combs i nekoliko drugih ljudi iz studija, obećavajući njemu i njegovim roditeljima da će dobiti ugovor za diskografsku ploču.'

Čekaju se i druga imena

Naveo je i primjer 15-godišnjakinje koja je dovezena avionom u New York kako bi prisustvovala zabavi gdje je potom drogirana i odvedena u privatnu sobu, sve u prisutnosti Diddyja, gdje je silovana više puta od strane različitih muškaraca koji su se izmjenjivali.

  • +2
Ashton Kutcher i P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Profimedia

Ovaj odvjetnik otkrio je i kako je njegov tim prikupio slike i video snimke i da mu je u planu razotkriti i sve one koji su omogućili ovakvo ponašanje iza zatvorenih vrata. 'Doći će dan kada ćemo imenovati i druga imena osim Seana Combsa. A ima puno imena', poručio je Buzbee i dodao:

'Već je sada dugačak popis, no zbog prirode ovog slučaja moramo biti prokleto sigurni da smo u pravu prije negoli ih sve razotkrijemo. Imena će vas šokirati!'