novi projekt

Tajming nije mogao biti gori: Dok se Jay Z 'boji za glavu', Beyonce ima lijepe novosti

01.10.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Beyonce je glavno lice nove Levisove reklame! Iako tajming nije mogao biti gori jer su društvene mreže apsolutno preplavljene 'hejtom' prema glazbenici zbog velikog prijateljstva s P Diddyjem, Beyonce je upravo objavila novu suradnju s popularnim brendom, a možda i najavila novu turneju

Društvene mreže preplavljene su teorijama o tamnoj strani američke glazbene scene. Nakon što je P Diddy optužen za seksualno zlostavljanje, trgovanje ljudima i brojne druge kriminalne radnje, mnogi su uvjereni da bi s Diddyjem 'ruku pod ruku' mogao ići i Jay Z, ali i njegova supruga Beyonce.

Jay Z, koji je 2023. proglašen najboljim reperom svih vremena, vlasnik je jedne od najvećih producentskih kuća - Roc Nation. Osim toga, pod njegovim vodstvom karijeru su izgradile brojne zvijezde među kojima je i Rihanna, ali i Beyonce koja je ušavši u odnos s reperom napustila bend Destiny's Child.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Kao jedan od glavnih moćnika glazbenog svijeta, Jay Z prema mnogima je i najveći 'zločinac', a teorije zavjere na društvenim mrežama tvrde da će se na snimkama zloglasnih partija P Diddyja jasno moći vidjeti da su u cijeloj priči podjednako krivi i Beyonce i Jay Z.

Slava Beyonce u stalnom je padu

Naime, mišljenje mnogih je da je Beyonce uspjela samo zbog uspješnog supruga, odnosno da je ona jedan od njegovih uspjelih glazbenih projekata, a popularna glazbenica već nekoliko godina nema dobru reputaciju...

Glasine koje kruže otkrivaju da je u komunikaciji bezobrazna i otresita, a u suradnjama samodopadna i željna pozornosti svih prisutnih.

Broj pratitelja glazbenice na društvenim mrežama postupno opada od ožujka 2024, a nakon što je u javnost 'procurila' strašna priča o povezanosti s kriminalnim radnjama P Diddyja njezin je Instagram preplavljen komentarima korisnika koji su puni optužbi i mržnje prema situacijama u kojima je navodno sudjelovala.

Suradnja s Levisom

Upravo zbog novonastale mržnje prema glazbenici, iznenadila je njezina suradnja s brendom Levis!

Popularna Beyonce nedavno je ušla u svoju country fazu te je čak izdala i album kojim je predstavila svoj novi zvuk koji je zamijenio dosadašnji RnB izričaj, a traper brenda se savršeno uklopio u čitavu priču.

Na objavljenom videu kampanje pokazuje svoju ženstvenu figuru osvojivši brojne komplimente obožavatelja koji je i dalje hvale i podržavaju, no i dalje su prisutni i brojni 'hejterski' komentari korisnika koji se čude kako je glazbenica usred skandala, koji je može koštati čitave karijere, ipak odlučila nastaviti s radom. Osim toga, neki tvrde da je ovom suradnjom Beyonce i natuknula da se bliži njezina nova turneja.

Nova kampanja otvara dva pitanja: Je li ovo samo pokazatelj da je Beyonce dovoljno jaka da se izbori sa svim optužbama te da iz cijele situacije izađe kao nevina i je li moguće da je unatoč optužbama još uvijek toliko snažna i moćna da je brend poput Levisa i dalje gleda kao utjecajnu osobu koja će pozitivno utjecati na njihovu zaradu?

luksuzna zdanja

Poznati su se ove godine baš seljakali: Evo kakve su kuće kupili

Pogledaj galeriju