NOVI DETALJI

P Diddy je htio na svojim ozloglašenim partyjima vidjeti i prinčeve Williama i Harryja

27.09.2024 u 21:27

Bionic
Reading

P Diddyja je, kako pišu američki mediji, oko 50 muškaraca i žena, među kojima su bili i maloljetnici, optužilo za seksualno zlostavljanje na njegovim partyjima, a prema nekim navodima, reper i producent je planirao pozvati još neka poznata lica na raskalašene 'white partyje'

I dok sve više šokantnih podataka izlazi u javnost, a mnoge slavne osobe koje su nekad bili česti gosti kod Diddyja, sad strahuju od potencijalnih snimki i dokaza koje navodno glazbenik posjeduje, Diddyjeva šala iz davne 2011. o pozivanju princa Williama i princa Harryja na njegove razuzdane zabave ponovno je isplivala.

Šokantna prošlost Seana 'Diddyja' Combsa dospjela je na naslovnice posljednjih mjeseci, posebice nakon što je 16. rujna uhićen pod optužbom za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, reketiranja, iskorištavanja i prostitucije.

No sad se ponovno pojavila snimka prilikom Diddyjevog gostovanja kod Grahama Nortona 2011. gdje je izjavio da bi volio da na njegove zloglasne partyje dolaze i princ William i princ Harry.

Combs je naime te godine bio gost emisije s Vinceom Vaughnom i komičarkom Sarah Millican, a tijekom emisije Norton je rekao reperu: 'Pročitao sam da želiš dovesti princa Williama i princa Harryja na Diddy party.'

P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

Diddy je na trenutak oklijevao: 'Ne mislim... više ne. Mislim, prije, znate...' dok se publika smijala.

'Nemojte nam samo pokvariti naše kraljevsko vjenčanje!': odmah se našalio Norton, misleći naravno Williamovo predstojeće vjenčanje s Kate Middleton, a Diddy je odgovorio: 'Vjerujte mi da su izvan popisa'

'Ali znate prije, kad su oni bili mladi dok su odrastali i sami su upadali u velike nevolje... Pitao sam se, 'zašto se ne bi došli družiti sa mnom?', rekao je tad Diddy.

No prinčevi nikad nisu bili na Combsovim divljim partyjima, ali su se susreli s njim na after partyju nakon što je održan koncert za Dianu 2007. godine.

Iako su braća nekad voljela tulumariti, danas žive posve drugačijim životima, sa svojim suprugama Meghan Markle i Kate Middleton te njihovom djecom.

Inače, odvjetnička tvrtka u Teksasu sad zastupa više od 50 muškaraca i žena, od kojih su neki u vrijeme kad se sve događalo bili maloljetni, te tvrde da su ih seksualno napastvovali Sean 'Diddy' Combs i njegovi suradnici.

Odvjetnik Tony Buzbee je rekao kako očekuje da će broj žrtava koje njegova tvrtka zastupa rasti kako se slučaj razvija i vjeruje da će 'mnogi drugi pojedinci biti upleteni'.