ne preskače tjelovježbu

Tajna vitke figure Jennifer Aniston: 'Ona želi težak, izazovan trening'

27.09.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Tijelo Jennifer Aniston oduševljava mnoge, posebice kada odjene haljine koje otkrivaju njezine istrenirane noge i ruke. Nije tajna da je glumica velika ljubiteljica redovitog vježbanja, a njezina je trenerica otkrila na koje dijelove tijela Aniston posebno pazi

Osim što već tridesetak godina neprestano radi na uzbudljivim glumačkim projektima koji ispunjavaju njezin raspored, zvijezda serije 'Prijatelji' već godinama ne preskače ni tjelovježbu. Kao i brojne zvijezde, i Jennifer Aniston vježba uz pomoć privatnog trenera, no to ne znači da ne možete 'iskopirati' neke od vježbi kojima posvećuju vrijeme na treningu.

Osobna trenerica popularne glumice za Page Six je podijelila tajne fit, zategnutog i fantastičnog tijela 55-godišnje Jennifer Aniston.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Dani Coleman, direktorica obuke i glavna trenerica u kompaniji Pvolve koja se bavi programima vježbanja glumice, otkrila je da radi s Aniston oko sat vremena nekoliko puta tijekom tjedna, ovisno o poslovnim obavezama i angažmanima glumice.

'Jen je stvarno dosljedna u svojim vježbama. Tijekom vremena koje provodim s njom, ona želi težak, izazovan trening', otkrila je trenerica.

Jennifer Aniston stalno isprobava nove fitness metode

Kako bi održala svoj fantastičan izgled, glumica bira fitness metodu koja se fokusira na stabilnost, pokretljivost i snagu cijelog tijela koristeći preciznu prostirku i opremu temeljenu na otporu, uključujući utege za ruke, utege za gležnjeve, traku za gležnjeve i podne klizače.

Vježbe koje 55-godišnja glumica često izvodi te traži su one za oblikovanje cijelog tijela i jačanje snage, posebice one koje ciljaju na unutarnju stranu bedara i gluteuse, dok istovremeno oblikuju gornji dio tijela.

'Formati u našim treninzima svojevrsni su hibrid svih naših prepoznatljivih formata, između snage i oblikovanja, oblikovanja i sagorijevanja i progresivnog treninga s utezima. Također, malo dižemo utege, kako bismo pomogli izgraditi mišićnu masu i gustoću kostiju držeći fokus na dugovječnost njezina tijela', rekla je trenerica otkrivši kako je Aniston prava ljubiteljica tjelovježbe: 'Ona je tako vrijedna.'

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia