VILA VRIJEDNA 21 MILIJUNA $

Obožavatelji zavirili u njezin dom: Video otkrio i više nego što je Jennifer Aniston htjela

20.09.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Iako je fokus trebao biti na njezinim pripremama za ovogodišnju dodjelu nagrada Emmy, održanu prošlog vikenda, sve se promijenilo nakon što je 'prošetala' svojom vilom na Bel-Airu i raspametila obožavatelje uređenjem svoga doma

Nije to bilo ništa službeno, tek njezina šetnja kroz vilu na Bel-Airu vrijednu 21 milijun dolara, gdje živi sa svojim četveronožnim ljubimcima. Namjera je Jennifer Aniston bila pokazati kako se sprema za 76. dodjelu Emmyja, održanu proteklog vikenda, na kojoj je serija 'Morning Show', u kojoj glumi, imala čak 16 nominacija.

No, nije trebalo dugo da se njezinih 44,8 milijuna pratitelja na Instagramu raspameti njezinom objavom, koja je u kratkom roku prikupila 785 tisuća lajkova i više od osam tisuća komentara.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ostavlja bez riječi

U videu 55-godišnja Aniston pokazuje kako ekipa radi na njezinom make-upu unutar raskošne garderobe, odnosno walk-in ormara koji je već sve ostavio bez riječi sve kada ga je pokazala u veljači ove godine.

Nakon toga glumica oblači haljinu bez naramenica s potpisom Oscara de la Rente, a u kojoj je stigla i na crveni tepih dodjele Emmy, i šeće u njoj kroz prostrani dnevni boravak.

U njemu se nalazi moderni stolić za kavu, dok zidove krase apstraktna umjetnička djela i jedinstvena skulptura na zidu, a ono što dominira prostorom tamni su drveni podovi.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

U dnevni boravak, kojeg krase staklene klizne stijene od poda do stropa, čime se dobija dodatno na svjetlosti, kao što smo imali prilike vidjeti, može se doći i iz knjižnice.

Ovo inače nije prvi put da je Jennifer otkrila dijelić svog luksuznog doma. Tako je 2021. otkrila da je njezina kuhinja crna, dok je godinu kasnije dopustila obožavateljima da zavire u njezinu nevjerojatnu kupaonicu, dok je radila zapravo tutorial o liniji za kosu Lola LaVie, koju je lansirala.