optužuju je

Pink se napokon oglasila o aferi s P Diddyjem

27.09.2024 u 11:35

Bionic
Reading

Glazbenica Pink našla se na meti osuda jer je nedavno obrisala svoj profil na X-u. Međutim, izgleda da je njezin račun deaktiviran već više od šest mjeseci, a razloge brisanja ostavila je za sebe

Korisnici društvenih mreža primijetili su da su nedugo nakon uhićenja P Diddyja, svoje profile na X-u ugasili i Usher i Pink. I dok je Usher poznat kao glazbenik koji je u mladosti stvarao pod mentorstvom uhićenog glazbenika, mnoge je iznenadio i postupak popularne glazbenice, čija je upletenost u čitav slučaj gotovo i nevjerojatna.

Kako su smatrali brojni obožavatelji, i kako je sada potvrdila sama Pink, njezin odlazak s X-a nema nikakve veze s Usherovim odlaskom, ali ni s čitavom pričom koja je trenutno u fokusu.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

'Usher je bio prvi kojeg sam vidio da je obrisao svoje objave na X-u...no to je napravila i Pink. Možemo reći da je: 1) to povezano s Diddyjevim putem prema dolje i 2) isplivat će puno toga.. Samo čekajte', stoji u jednoj objavi na X-u, dok u drugom piše: 'Pink i Usher su oboje obrisali svoje objave na X-u nakon Diddyjevog uhićenja. Možeš bježati, no ne možeš pobjeći.'

Međutim, pjevačica Pink sada se oglasila preko Instagrama i prekinula šutnju nakon osuda koje su osvanule na društvenim mrežama.

'Ne znam zašto sam postala naslov tjedna, ali obrisala sam svoj Twitter račun 6. veljače!!! Nema istine u glasinama koje se šire ovaj tjedan. Iako sam upoznavala ljude u prolazu, nisam povezana ni sa jednom od navedenih osoba', napisala je na Instagramu.

Iako će čitava priča o kriminalnim postupcima popularnog glazbenika Seana Combsa, poznatijeg kao P Diddyja, vrlo vjerojatno rezultirati čitavim nizom uključenih imena iz svijeta poznatih i slavnih, ime popularne glazbenice ipak se ne bi trebalo naći na popisu.

  • +2
Ashton Kutcher i P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Profimedia