POSRNULI MOGUL

Nema u što nije umiješan: P Diddy je kumovao i raspadu poznatog benda

27.09.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Kako vrijeme ide, čini se da je P Diddy bio umiješan u sve što se događalo na glazbenoj sceni. Iako je reper najvjerojatnije tek jedan od mogula koji upravljaju svijetom glazbe, Lance Bass otkrio je kako je načuo dio razgovora Diddyja i Timberlakea

Justin Timberlake slavu je stekao kao pjevač u boy bandu NSYNC, sastavu koji je 'žario i palio' na prijelazu stoljeća. I danas slove kao jedan od najuspješnjih bendova svih vremena, a i nakon što su se razišli 2002. godine i dalje su ostali u glazbenim vodama.

Članovi benda nisu zajedno stali na pozornicu sve do rujna 2023. kada su se okupili na MTV Music Video Awardsima te dodijelili nagradu u ruke Taylor Swift.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Iako su se kao razlozi njihovog raspadanja navodila različita viđenja karijernih puteva, glazbenik i jedan od bivših članova grupe odlučio je glasno reći svoje mišljenje.

P Diddy 'natjerao' Justina Timberlakea da napusti bend

Poznato je da se među petrokom izdvajao Justin Timberlake, koji je kasnije i napravio najznačajniju karijeru, a to je bilo jasno i glazbenim facama koje su u tada 21-godišnjem mladiću prepoznali veliki talent i još veću ambiciju u kojoj leži mogućnost zarade.

Lance Bass tijekom epizode 'Watch What Happens Live' otkrio je da je slučajno čuo P Diddyja kako nagovara Justina Timberlakea da 'odbaci' NSYNC i 'krene solo' tijekom posljednje turneje njihovog benda održane 2002. godine.

Bass, koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama te čest gost brojnih emisija kao društveni komentator, otkrio je kako mu se nikada nije sviđao Diddy, a sada mu je jasno što i stoji iza 'lošeg filinga' kojeg povezuje s glazbenikom koji je ovih dana u središtu pozornosti zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, reketarenje i transport radi prostitucije.

'Nikad nisam imao vremena otići na Diddyjevu zabavu. Zaboravio sam da je otvorio našu posljednju turneju dok se sve ovo nije dogodilo. Ali, da, pomalo je užasno. Nikad mi se nije sviđao jer, reći ću ovo, čuo sam ga kako razgovara s Justinom i kaže: 'Moraš odbaciti ove dečke. Moraš ići solo. Moraš odbaciti ove'', rekao je voditelju emisije u kojoj je gostovao, a naposlijetku je otkrio i da se članovi benda ponovno okupljaju!

NSYNC se ponovno okuplja

'Konačno mogu reći da smo sada u pregovorima... S filmovima 'Trolovi' i 'Deadpool', trenutno je stvarno groznica. Bili bismo glupi da nešto ne poduzmemo. Samo još malo zadržite dah. Trebat će malo vremena, ali mislim da nešto dolazi', rekao je uzbuđeno.

ODLUČILA JE IGNORIRATI SVE

Jessica Biel snimljena u javnosti prvi put od uhićenja Justina Timberlakea

Pogledaj galeriju