STIŽE DOKUMENTARAC

Osveta se servira hladna: 50 Cent obračunat će se s P Diddyjem preko Netflixa

26.09.2024 u 12:25

Bionic
Reading

Da su reperi 50 Cent i P Diddy u lošim odnosima poznato je odavno, a iako je do sada Curtis Jackson, poznatiji kao 50 Cent, povremeno 'puštao' informacije u kojima nije štedio Seana Combsa, u dogovoru s Netflixom odlučio je sve ispričati u dokumentarcu koji je u pripremi

Pod režiserskom palicom Alexandrije Stapleton, 50 Cent napokon će i javno, u Netflixovom dokumentarcu koji je trenutno u produkciji, progovoriti o optužbama za seksualnu trgovinu i reketiranje, kao i optužbama za seksualni napad i nasilno zlostavljanje koje su podignute protiv repera P Diddyja.

'Ovo je priča sa značajnim utjecajem na ljude. To je složena priča koja obuhvaća desetljeća, a ne samo naslovnice ili isječke koji su do sada viđeni. Ostajemo postojani u svojoj predanosti da damo glas onima koji ga nemaju i da prikažemo autentična viđenja.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Uznemirujuće optužbe

Iako su optužbe uznemirujuće, pozivamo sve da upamte da priča Seana Combsa nije samo priča o hip-hopu i njegovoj kulturi. Želimo osigurati da pojedinačne akcije ne zasjene šire doprinose kulture', rekli su u zajedničkoj izjavi za Variety Curtis Jackson, poznatiji kao 50 Cent i Alexandria Stapleton.

50 Cent je ujedno i izvršni producent kroz svoj G-Unit Film & Television, dok je Stapleton izvršni producent za House of Nonfiction, uz Texas Crew Productions koji također producira.

Inače, reper je još početkom prosinca prošle godine najavio snimanje dokumentarca. U tom trenutku Diddyja su tužile četiri različite žene, a među njima je bila i njegova bivša Cassie Ventura. Upravo je s njezinom tužbom i počela lavina, no s njom se odmah nagodio izvan suda.

P Diddy Izvor: Profimedia / Autor: SMG / Zuma Press / Profimedia

Nekako u to isto vrijeme, 50 Cent je na X-u podijelio video koji prikazuje repera Bad Boy Recordsa, Marka Curryja, kako tvrdi da je Combs na svojim zabavama u boce šampanjca, prije nego što bi žene pile iz njih, 'dodatno pojačavao'.

Želja 50 Centa je da sa zaradom od dokumentarca pomogne žrtvama seksualnog napada. Ovo je inače i prva službena potvrda Netflixa o dokumentarcu, iako je 50 Cent razgovarao o projektu s Hollywood Reporterom još u srpnju.