UŽIVA U ŽIVOTU

Sonja Kovač bez straha: Na Bahamima snimila fotografiju koja će mnoge ostaviti bez riječi

20.03.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci naša blogerica zaista uživa u životu. Mnogobrojna putovanja, većinom egzotičnim destinacijama koje su rijetko kome dostupne, nastavila je i u ožujku, kada se odlučila za krstarenje Karibima. A kako se tamo provodi, pohvalila se na Instagramu

Nakon tmurnog Edinburgha, u kojem je boravila zbog promocije poznate kozmetičke kuće, blogerica Sonja Kovač odlučila je napuniti baterije krstarenjem Karibima. Nakon razgledavanja i uživanja na Jamajci kruzer je krenuo prema Grand Caymanu, a potom i do Bahama.

  • +4
Sonja Kovač na krstarenju Izvor: Promo fotografije / Autor: Damjan Denona

Sonja Kovač pokazala je da uživa punim plućima u ljepotama netaknute prirode, a za svoj je gušt isprobala i svu ponudu mjesta u kojima su pristali.

Tako je na Jamajci doživjela neponovljivo iskustvo jahanja konja kroz plićak oceana, šetala pješčanim plažama koje nemaju kraj, družila se s kornjačama, no najviše ju je oduševilo nešto od čega mnogi zaziru i strahuju.

Na prekrasnim Bahamima Sonja je uživala plivajući s morskim psima. Naravno, riječ je o vrsti koja je bezopasna i koja dolazi skroz do plićaka, a snimljena fotografija ostavila je sve bez riječi.