ELTON JOHN I DUA LIPA

Spektakl u Royal Albert Hallu: Na pozornicu se pristao vratiti samo zbog nje

18.10.2024 u 18:16

Bionic
Reading

Trebao je to biti koncert za pamćenje i na kraju ustinu je i bio, za što se, osim glavne zvijezde Dua Lipe, pobrinuo i njezin gost iznenađenja - Elton John. Samo zbog nje vratio se ponovno na pozornicu kako bi izveli svoj veliki zajednički hit

Dua Lipa svoje je iduće koncerte u Velikoj Britaniji najavila je tek za lipanj iduće godine, kada će dva dana pjevati na već rasprodanom stadionu Wembley. Ipak, ne želeći ostaviti svoju publiku bez nastupa, odradila je i poseban koncert i to u Royal Albert Hallu, gdje je nastupila za probranu ekipu i to uz orkestar, a na pozornici joj se pridružio i Elton John.

Cijeli koncert je sniman za posebno televizijsko izdanje, no dijelići su već procurili na TikTok, koji se užario upravo zbog dueta Due i Eltona, koji je na pozornicu stigao kao gost iznenađenja, izvirivši između pratećih vokala.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

A sve se to odvilo godinu dana nakon što je Dua izignorirala Eltonov poziv da mu se pridruži u duetu na festivalu Glastonbury, opravdavši se time da je 'domaćica na večeri za prijatelje'.

uspješan par

Nerazdvojni su: Dua Lipa i Callum Turner zaljubljeni do ušiju

Pogledaj galeriju

Nesuglasice su zaboravljene

Očito je tu bilo nekih većih nesuglasica, jer je 77-godišnji Elton John tada njihov duet 'Cold Heart' otpjevao sam. Dobro, ne baš sam, nego uz pomoć publike, koja je 'preuzela' stihove 29-godišnje Dua Lipe.

@jayjay100xx Dua Lipa and Elton John - Cold Heart @ The Royal Albert Hall London. #dualipa #eltonjohn ♬ original sound - JayJay

Inače, Elton se prošle godine, nakon svoje velike turneje Farewell Yellow Brick Road, povukao iz glazbenog svijeta, no, ne želeći razočarati svoje vjerne obožavatelje, pristaje nastupati s vremena na vrijeme. Tako je pristao i na Duin poziv za 'povratak' u Royal Albert Hall.

@lee__cook #COLDHEART One of my fave songs of all time and i get to be a back up dancer and singer 🫢 What is life??? #DuaLipa #RoyalAlbertHall #RAH #RadicalOptimism #RadicalOptimismTour#FutureNostalgia #London #Live #Tour #EltonJohn #Elton @Dua Lipa @Team Dua HQ @Elton John ♬ original sound - Lee_Cook

Da je to bio uistinu pun pogodak vidjelo se na TikToku i ushićenim gledateljima koji su bili među sretnicima koji su uspjeli nabaviti svoju kartu za ovaj spektakl.