VJENČANJE

Sprema se slavlje u obitelji Asanović: Aljošin sin ženi kćer proslavljenog nogometaša

26.07.2024 u 19:33

Bionic
Reading

Kako doznaje IN magazin, 7. rujna u Zadru pred oltar će stati Antonio Asanović sa svojom odabranicom Josipom Skoblar, kćeri proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara

Početkom rujna u Zadru će se održati velika fešta, na kojoj će se, među brojnim uzvanicima, naći i dvije nogometne legende - Aljoša Asanović i Josip Skoblar - a čija će djeca 7. rujna upravo u tom gradu izreći sudbonosno da.

Kako donosi IN magazin, Antonio Asanović i Josipa Skoblar svoju će ljubav potvrdili pred dvjestotinjak uzvanika, a svi detalji vjenčanja isplanirani su do najsitnijeg detalja. Budući da je lijepa Zadranka, kći proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara, po kojem je i dobila ime, osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja, ne treba ni sumnjati da će sve 'ići kao po špagi'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Antonio je inače slika i prilika slavnog oca, koji se i sam bavi nogometom, a zanimljivo je da je Aljoši, dok je igrao za Hajduk, upravo Josip Skoblar bio trener.

Inače, cijela obitelj Asanović iznimno je povezana, a Antonio je posebno blizak sa sestrom, modnom dizajnericom Anamarijom Asanović, kao i nećakinjom Zorkom.