NE MARI ZA PROŠLOST

Strastveni poljupci i nježni zagrljaji: Justin Bieber prvi put u javnosti nakon što je Selena Gomez priznala da ju je emocionalno zlostavljao

28.01.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Kanadski pjevač Justin Bieber u ponedjeljak navečer u Los Angelesu je održao premijeru svog novog dokumentarca koji izlazi na YouTube kanalu, a uz njega su tada bili najbitniji ljudi. Strastvenim poljupcima i nježnim zagrljajima Justin je očito želio pokazati kako se danas odnosi prema ženama i koliko je naučio na greškama iz prošlosti

Nakon što ga je njegova bivša djevojka i prva ljubav Selena Gomez optužila za emocionalno nasilje u vezi i iznijela mračne detalje dugogodišnjeg toksičnog odnosa, Justin Bieber svima je odlučio pokazati kakav je danas.

Na premijeru svoje nove dokumentarne serije koja izlazi na YouTube kanalu, mladi glazbenik stigao je u pratnji supruge Hailey Bieber za koju se oženio u listopadu prošle godine.

Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Svoju suprugu Justin je obasipao poljupcima, nježnim zagrljajima i šaputao joj na uho, te je nije ispuštao iz ruke dok su ih kamere i fotoreporteri cijeloga svijeta pratili na crvenom tepihu.

23-godišnja manekenka nije skrivala sreću i ponos na dvije godine starijeg supruga s kojim je prijateljica još iz ranog djetinjstva. Na ovaj je način Bieber direktno odgovorio na optužbe svoje bivše djevojke i pokazao joj kako se sada odnosi prema ženskom rodu.

Sam je nedavno priznao da je tijekom odrastanja imao problema s opijatima koji s ga doveli do ružnog ponašanja prema bližnjima te objasnio da nije znao poštovati prijatelje i djevojke s kojima je hodao.

Povrijeđena Selena očito mu još nije oprostila traume iz prošlosti i njihova dugogodišnjeg toksičnog odnosa koji je trajao od 2011. do 2018. sa stalnim prekidima i pomirbama.