netflixov hit

Stvoreno za binganje u jesenske dane: Evo što nas čeka u novom 'Lincoln Lawyeru'

18.10.2024 u 21:44

Bionic
Reading

Serije 'The Lincoln Lawyer' vratila se na Netflix s trećom sezonom koja se po mnogočemu razlikuje od prethodnih. Evo što o njoj morate znati

Serija 'The Lincoln Lawyer' godinama je jedna od najomiljenijih gledateljima na Netflixu, a 17. listopada stigla je i treća sezona - kao stvorena za binganje u tmurnim jesenskim danima.

O njenoj popularnosti najbolje svjedoči podatak da se u 24 sata od početka emitiranja probila na visoko drugo mjesto najgledanijih na ovoj streaming platformi.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Vrhunski Manuel Garcia-Rulfo ostaje u glavnoj ulozi

Manuel Garcia-Rulfo vraća se kao Mickey Haller, 'ikonoklastični idealist koji vodi odvjetničku praksu sa stražnjeg sjedala svog Lincolna, dok preuzima velike i male slučajeve diljem prostranog grada Los Angelesa', stoji u sinopsisu.

Serija se temelji na bestselerima proslavljenog pisca Michaela Connellyja, a nadolazeća treća sezona adaptirana je iz 'Bogova krivnje', pete knjige iz serijala o ovom odvjetniku koji je osvježavajuće daleko od crno-bijele karakterizacije.

Producenti Ted Humphrey i Dailyn Rodriguez nisu krili zadovoljstvo snimanjem treće sezone, posebno nakon što su prve dvije toliko dobro prihvaćene od publike i kritičara.

'Reakcija publike na seriju bila je zadovoljavajuća i prekrasna i oduševljeni smo što imamo priliku ponovno uroniti u svemir Michaela Connellyja te dovesti Mickeyja Hallera i njegov svijet ponovno na ekran', izjavili su.

O čemu se radi u trećoj sezoni serije 'The Lincoln Lawyer'?

U nadolazećoj sezoni ulozi su visoki za Mickeyja jer je odlučan tražiti pravdu nakon ubojstva bliske poznanice. Glavna zvijezda Garcia-Rulfo nazvao je treću sezonu vrlo uzbudljivom, otkrivajući:

'Vidimo Mickeyja kako se bori s toliko stvari u isto vrijeme - s romantikom, sa ženama, sa slučajevima. Nikad ne znaš što će se dogoditi, tko će biti loš i tko će biti kriv.'

Mnoge će oduševiti što se treća sezona nastavlja na radnju druge, završene tragičnom smrti Mickeyjeve prijateljice Glory Days (Fiona Rene), koja mu je pomogla u slučaju Menendez. Odvjetnik je sada u bjesomučnoj potrazi za krivcem i pravdom.

'Ovo je osobno, jer je to klijentica do koje mu je zapravo jako stalo i mislio je da se izvukla iz tog života i opasnosti', rekao je Rodriguez za Netflixovu stranicu Tudum.

'Mickeyja progoni pitanje je li on imao nešto s time i je li mogao učiniti više da joj pomogne. Ostaje mu mučan osjećaj da je možda na neki način odgovoran. On je sada čovjek s jasnom misijom.'

Tvorci serije otkrili su da će treći dio imati sekvencu retrospektive — iako je Connellyjeva peta knjiga ne uključuje.

'Odlučili smo da će zabavan (i dirljiv) način ulaska u sezonu biti putem flashback sekvence, a ona nam je dala neki uvid u to kako je Mickey Haller postao Mickey Haller - ne samo briljantan odvjetnik u kaznenom postupku, već i suprug, otac i čovjek koji će postati.'

  • +3
'The Lincoln Lawyer' Izvor: Profimedia / Autor: NETFLIX / Planet / Profimedia

Glumačka postava

Vratila se većina glumačke postave iz druge sezone ove popularne serije, uključujući Garcia-Rulfa, Becki Newton, Yayu DaCostu i Neve Campbell, koja je glumila Mickeyjevu prvu ženu. Nova sezona također pozdravlja četiri nova lica, uključujući zvijezde serije 'Male laži' Merrinu Dungey i serije 'Barry', glumca Johna Pirruccella.

Stara glumačka postava:

  • Manuel Garcia-Rulfo kao Mickey Haller
  • Becki Newton kao Lorna Crane
  • Jazz Raycole kao Izzy Letts
  • Angus Sampson kao Dennis 'Cisco' Wojciechowski
  • Yaya DaCosta kao Andrea Freemann
  • Neve Campbell kao Maggie McPherson
  • Elliott Gould kao David Legal Siegel
  • Krista Warner kao Hayley Haller
  • Fiona Rene kao Glory Days
  • Devon Graye kao Julian La Cosse

Nova glumačka postava:

  • Merrin Dungey kao sutkinja Regina Turner
  • Allyn Moriyon kao Eddie Rojas
  • John Pirruccello kao William Forsythe
  • Philip Anthony-Rodriguez kao Adam Suarez