Miranda Kerr

Suosnivač Snapchata dobio nasljednika, Miranda Kerr rodila je sina

10.05.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpoznatijih 'anđelica Victoria's Secreta' i bivša supruga zavodnika Orlanda Blooma, s kojim ima i sina. Nakon razvoda, sreću je pronašla u zagrljaju osam godina mlađeg bogataša, suosnivača Snapchata Evana Spiegela, s kojim je dobila i drugog sina

U poznatoj bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu, rođen je maleni Hart Spiegel. Možda vam, na prvu, to ime i prezime ništa ne znače, no sve dobiva drugačiji smisao kada znate da mu je majka australski model i jedna od zaštitnih lica Victoria's Secreta, a otac jedan od osnivača poznate društvene mreže Snapchat.

  • +7
Miranda Kerr Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

35-godišnja Miranda Kerr i 27-godišnji Evan Spiegel svom su sinu, koji je rođen 7. svibnja, dali ime po milijarderovom djedu, a malenom bratu posebno se veseli Mirandin sedmogodišnji sin Flynn, kojeg je dobila u braku s holivudskim zavodnikom Orlandom Bloomom.

Miranda i Bloom rastali su se 2013. godine, nakon tri godine braka, a svoju novu vezu s milijarderom potvrdila je u lipnju 2015. godine. Svoju ljubav okrunili su brakom u svibnju prošle godine, na intimnoj ceremoniji u Spiegelovom domu u Kaliforniji, na kojoj je mladenka blistala u vjenčanici Dior Haute Couture.