ELEGANTNA SENKA

Supruga Nenada Bjelice nakon dugo vremena pojavila se u javnosti

27.05.2019 u 11:14

Bionic
Reading

Samozatajna Senka Bjelica, dugogodišnja supruga trenera Nenada Bjelice koji trenutno vodi klupu hrvatskog prvoligaša Dinama rijetko se pojavljuje u javnosti, nije aktivna na društvenim mrežama i ne voli medijsku pažnju. No, veliko slavlje Dinama sinoć nije mogla propustiti ni dotjerana crnka

U elegantnom bijelom sakou, dotjerane frizure i u pratnji dvojice sinova tinejdžera Senka Bjelica sinoć je pucala od ponosa na prepunom maksimirskom stadionu. Njezin suprug Nenad Bjelica, donio je momčadi još jednu pobjedu i naslov prvaka države.

Par koji će uskoro proslaviti 25 godina skladnog braka, po mnogočemu je poseban. Nenad i Senka iza sebe imaju jednu divnu ljubavnu priču, a sve je započelo davne 1995. kada je tada mladi nogometaš upoznao Senku preko sestre Snježane.

Ljubav se rodila na prvu, a nakon dvije godine veze, par je uplovio u bračnu luku. Potom su dobili i dva sina, Luku i Luana, danas stasite momke. Senka sa sinovima živi u Klagenfurtu u Austriji, a po potrebi putuje u Zagreb kako bi vidjela i bodrila supruga u važnim trenucima.

  • +4
Slavlje u Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Da, svugdje sam bio i boravio. Tako mi se sin Luka rodio u Sevilli, a Luan u malenom njemačkom gradu Homburgu. Obitelji uistinu odgovara živjeti u Klagenfurtu, na dobroj je poziciji, Zagreb je na nekih dva sata vožnje, a ni Osijek nije puno dalje. Blizu su mi Udine, Graz, Beč i Salzburg. Uživam u ovom krajoliku, brdovitom, ali u kojem ima i jezera, pa često s obitelji, jer blizu naše kuće ima jedno brdo, odem planinariti. Obožavam i trčati, a zimi, naravno, skijati. Već 12 godina smo ovdje, imamo kuću i zasad, posebice dok mlađi sin ne završi školu, nemam namjeru nikamo se seliti', kazao je Bjelica u svibnju 2018. u razgovoru za tportal.

Nedavno smo supružnike Bjelica imali prilike vidjeti na košarkaškoj utakmici u Ciboni i tek svega na nekoliko službenih događaja.

Za razliku od mladih djevojka nogometaša, Senka živi vrlo povučeno. Nije aktivna na društvenim mrežama, ne voli medijsku pažnju i dolaske na društvena događanja prepuna fotoreportera.