iskreno

Suzana Mančić otkrila kolika joj je mirovina: 'Nekome sam se izlanula...'

07.10.2024 u 12:25

Bionic
Reading

Najpoznatija Loto djevojka, Suzana Mančić progovorila je o svojim mjesečnim primanjima budući je prošle godine službeno zakoračila u penziju. Ponosna je na sve što je stekla u proteklih pet desetljeća. Počela je s glazbom, pa s televizijom, onda se dogodio Loto...

Suzana Mančić ove godine obilježava 50 godina uspješne karijere, a mirovina joj kaže, nije velika no dovoljna joj je da si može priuštiti sve što joj treba.

'Nekad imaš novca pa sebi priuštiš nešto što želiš, ali i nemati nije strašno. Strašno je kad nemaš za lijek, za neke osnovne stvari, ali hvala Bogu, mirovina stiže', komentirala je a ju je prenio Blic. Voditeljica, spisateljica i pjevačica ranije je ispričala kolika joj je mirovina, o čemu su se raspisali brojni regionalni mediji.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

'Nekom sam se izlanula kolika mi je mirovina, onda su portali gorjeli kao ‘skandalozno kolika je mirovina Suzane Mančić, 53.000 dinara'. Pa dobro, za ne daj Bože, žive ljudi od tolike mirovine', komentirala je i dodala da joj je mirovina oko 450 eura.

TIMELESS BEAUTY

Na dodjeli nagrada Suzana Mančić hvalila se s kćeri, a stigla je i Mia Begović

Pogledaj galeriju