sve oči bile su uprte u nju

Bivša Loto djevojka za kojom je uzdisala bivša država plijeni 'mladolikim' izgledom

13.09.2024 u 10:27

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica i nekadašnja Loto djevojka poznata je po brizi o svom izgledu, a sudeći po posljednjim fotografijama iz večernjeg izlaska, vrlo je uspješna u tome. Suzana Mančić još mami poglede gdje god se pojavi. Tako su se sada svi okretali za njom na beogradskoj gala proslavi

Suzana Mančić pojavila se na proslavi auto salona i po dolasku zasjenila sve prisutne. Još jednom je pokazala da joj godine ne mogu ništa.

Uvijek nasmijana i vedra, ova šarmantna dama za tu prigodu je odabrala elegantni bijeli svilenkasti komplet s hlačama i dugom bluzom, a stajling je upotpunila i upečatljivim dodacima, točnije ogrlicom, naušnicama i crnom torbicom.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Voli estetske korekcije

Otkako se pojavila na javnoj sceni njezin besprijekoran izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tajna njene ljepote leži u dobroj genetici, a ostalo postiže tretmanima i kozmetičkim proizvodima, a ne krije i da voli estetske korekcije. Ta 67-godišnja ljepotica početkom godine se odvažila na spacelifting, metodi podmlađivanja lica. Prošle godine je bila na liposukcijskoj dijeti, koja joj je pomogla da smanji broj kilograma.

Ranije je otkrila koji su njezini beauty 'trikovi'. Barem jednom tjedno koristi riblju mast zbog suhe kože koju nanosi od dekoltea do korijena kose. Suplemente pije povremeno, uzima vitamin C i kolagen. Ujutro se poslije redovite higijene i doručka našminka, a to, rekla je, 'uključuje nanošenje laganog tekućeg pudera, korektor na podočnjake i blago rumenilo'.

Podsjetimo, 2004. je pozirala za srpsko izdanje Playboya. Pristala je s 48 godina, premda je ranije dobivala ponude i za hrvatsko izdanje i honorar je bio dobar. 'Okolina me je osudila, ali su mi prijatelji i članovi obitelji rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cvijeća i cvijeća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin', izjavila je.

TIMELESS BEAUTY

Na dodjeli nagrada Suzana Mančić hvalila se s kćeri, a stigla je i Mia Begović

Pogledaj galeriju