NJEGOVA MUZA

Svaku pjesmu koju je napisao Shawn Mendes nadahnula je Camila Cabello

20.10.2020 u 22:55

Bionic
Reading

U traileru za njegov dokumentarac 'In Wonder', koji će u studenom biti objavljen na Netflixu, mladi kanadski kantautor Shawn Mendes otkriva kako je svaka pjesma koju je ikad napisao nadahnuta njegovom djevojkom Camilom Cabello

'Kad pjesma krene na radiju ili nečemu, osjećam da se sve odnosi na tebe, uvijek su bile o tebi', izgovara 22-godišnji Mendes dok se na zaslonu pojavljuje snimka 23-godišnje Cabello kako na pozornici pjeva.

'Na njeno pitanje 'Kako to misliš?', kažem joj kao 'Sve su one o tebi, svaka pjesma koju sam ikad napisao', završava trailer za dokumentarac Mendes.

Mendes i Cabello su se prvi put upoznali 2014. godine nakon zajedničke turneje na kojoj su zagrijavali za nastup Austina Mahonea.

Sljedeće su godine, nakon suradnje na pjesmi 'I Know What You Did Last Summer', krenule glasine da se viđaju, a dodatno su ih potaknuli 2019. suradnjom na drugoj zajedničkoj pjesmi 'Senorita'.

Ubrzo su to i potvrdili ne skrivajući više svoju ljubav razmjenjivanjem nježnosti u javnosti.

Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako su to tada odbili potvrditi, mnogima je to bio dokaz njihove veze, zbog koje je Cabello navodno ostavila 32-godišnjeg Youtubera Matthewa Husseyja, s kojime je bila u vezi godinu i pol dana.

Međutim, neki su smatrali da je taj javni izljev ljubavi samo marketinški trik koji bi pjesmi 'Senorita' trebao osigurati uspjeh.