STROGA PRAVILA

Sve je krenulo nizbrdo: Djevojka Duje Ćaleta-Cara našla se u problemima zbog fotografija snimljenih u Abu Dhabiju

10.01.2021 u 22:38

Bionic
Reading

Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova dugogodišnja djevojka Adriana Đurđević otputovali su u Abu Dhabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Nogometaš i lijepa pravnica veliki su zaljubljenici u putovanja, a tradicija im je sad već postala da na svakom od mjesta koje posjete zabilježe romantičnu fotografiju koja će ih zauvijek podsjećati na prelijepa iskustva. No, ovog puta su, nažalost, imali malih poteškoća

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car proteklih dana uživaju na odmoru u Abu Dhabi, a lijepa Dubrovkinja odmah se na Instagramu pohvalila svojim mnogobrojnim pratiteljima. S njima je podijelila nekoliko fotografija i videa koji uprizoruju neke od lokacija koje su posjetili otkako su stigli u ovu kozmopolitsku metropolu u Perzijskom zaljevu.

Jedna od znamenitosti koju su posjetili je i čuvena džamija šeika Zajeda, najveća u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i osma po veličini u svijetu. Prekrasno zdanje posebno je po mnogočemu, a Adriana je na svom Instagramu s obožavateljima podijelila i fotografiju dvorane u kojoj se klanjaju muškarci, a u koju stane 9.000 ljudi.

Također je objavila i fotografiju na kojoj ona i njen voljeni Duje poziraju ispred džamije, odjeveni u tradicionalnu islamsku odjeću. Jedna je to od fotografija koje su 'preživjele' u mobitelu lijepe pravnice koja je prijateljima na društvenim mrežama otkrila kako su je nakon obilaženja džamije zatražili da obriše sve snimljene fotografije.

Ipak, nekoliko fotografija im je promaknulo pa je Adriana ipak imala što podijeliti na Instagramu.

'Iako se nismo smjeli zagrliti, snašli smo se koliko smo mogli da se bar malo priljubimo jedno uz drugo. S mojim šeikom', napisala je atraktivna Dubrovkinja uz fotografiju ispred džamije šeika Zajeda.

'Hahah, ovo su one obrisane', napisala joj je prijateljica u komentarima, na što joj je Adriana odgovorila: 'Nisu, onih nema više nigdje. Ovo su one što mi nisu skontali u mobitelu'.

Sestra Antonela nadovezala se u drugom komentaru, poručivši Adriani da ondje nema grljenja na javnim mjestima.

'Moja seka, ništa tamo ne smiješ', odgovorila je pravnica.

  • +5
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL