DIORA MODRIĆ

Sve je prošlo 'ispod radara': Udala se mlađa sestra Luke Modrića

16.09.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Da se mlađa sestra Luke Modrića, Diora, udaje za dugogodišnjeg dečka Filipa Aleksića, doznalo se u lipnju, kada je kapetan naše nogometne reprezentacije slavio u Lisabonu pobjedu Hrvatske nad Portugalom 2:1

Mnoštvo fotografija i snimki pojavilo se početkom lipnja na Instagram Storyju mlađe sestre Luke Modrića, Diore, koje su otkrile očito dobro čuvanu tajnu. Naime fotografije nastale uz bazen, dok pozira u minijaturnom dvodijelnom bijelom kompletu, govorile su da se mlađa Lukina sestra udaje.

I nakon toga više se nije pričalo ništa o vjenčanju Diore Modrića i njezinog dugogodišnjeg dečka Filipa Aleksića u rodnom Zadru. Dapače, od javnosti su jako dobro sakrili uopće i podatak da je vjenčanje održano. No, kao i uvijek, sve se dozna, makar i naknadno.

Magični trenuci

Na službenom profilu Marka Milasa, fotografa za vjenčanja, pojavile su se fotografije koje je snimio krajem srpnja u samom srcu Zadra. Kako stoji u opisu fotografija, Milas je uhvatio magične trenutke prekrasnog slavlja ljubavi Diore i Filipa u srcu Zadra, a dio fotografija podijelio je i zagrebački salon vjenčanica Pret a Marier, u kojem je lijepa mladenka pronašla svoju haljinu za dan iz snova.

naš najbolji nogometaš

Ispisao je sportsku povijest: Luka Modrić danas slavi 39. rođendan, a ovako je nekad izgledao

Pogledaj galeriju

Nosila je raskošnu vjenčanicu u retro stilu - ženstveno spuštenih rukava od prozirnog tila i dekoriranu romantičnom čipkom. Maksi kroj dao je prizvuk glamura, a niski struk naglasio joj je vitku liniju i zavodljivu siluetu.

Na tim fotografijama vidljivo je da je velikom slavlju prisustvovao i njihov četveronožni ljubimac te je bio zvijezda fotosessiona.

Rijetko pojavljivanje

Inače, Diora se uistinu rijetko pojavljuje u javnosti dok njezinu i Lukinu sestru Jasminu najčešće viđamo na utakmicama, osobito onima naše reprezentacije.

osvojio ligu prvaka

Zagrljaji i najveća sreća: Ovako je Luka Modrić slavio s obitelji

Pogledaj galeriju

Poznato je da se Jasmina udala (preziva se Plecić), magistrirala je ekonomiju i živi u Zadru sa suprugom, a 2020. pisalo se da je dobila posao više stručne suradnice za zaštitu okoliša u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra. Što se tiče Diore, ona je studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.