PREPORODILA SE

Sve joj cvjeta nakon Piquea: Shakira kaže da ju je povlačio prema dolje

04.07.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Kolumbijska pjevačica prije dvije godine prekinula vezu s bivšim nogometašem Gerardom Piqueom, a u intervjuu s Jimmyjem Fallonom u 'The Tonight Showu' pričala je novostečenoj slobodi

Razlog za prekid veze Shakire i Gerarda Piquea bila je njegova nevjera za koju je ona navodno saznala po 'teglici džema'. Nisu ostali u dobrim odnosima.

Među ostalim je ispričala da se nije mogla fokusirati na svoju glazbu dok je bila s njim. 'Tu i tamo sam radila na novoj glazbi, ali mi je bilo teško. Nisam imala vremena zbog braka i partnera. Sada sam bez supruga, ali, da, on me povlačio dolje. Sada sam slobodna. Sad stvarno mogu raditi', otvorila je dušu pjevačica.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Naime, nakon što su dobili dva sina Milana i Sashu, karijeru je 'stavila na čekanje' kako bi se mogla posvetiti odgoju djece, a Pique fokusirao na nogomet. Posljednjih godina povremeno bi objavila pjesmu, no nakon prekida je ušla u studio i u ožujku ove godine predstavila je novi album 'Las Mujeres Ya No Lloran' što u prijevodu znači 'Žene ne plaču više'. U travnju je najavila i da će odraditi svjetsku turneju.

LATINO ZVIJEZDA

Shakira užarila atmosferu na Coachelli i iskoristila priliku da obznani veliku vijest

Pogledaj galeriju

Prisjetimo se, Shakira i nogometaš su se upoznali u ožujku 2011., kada je snimala spot za pjesmu 'Waka Waka'. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u lipnju 2022. Njihov razlaz je izazvao golemu pažnju javnosti, osobito nakon što se doznalo da je on bio nevjeran.